טורצ'ווד, עונה 3 לידיעה
X XUXA141 New member 3/6/08 #2 ../images/Emo10.gif מה? גם spring of 2009 (מה שאומר לחכות עוד שנה!) וגם 5 פרקים בלבד? הלו? למה?
T Tristana New member 4/6/08 #3 דוקטור הו, עונה 1 שידור חוזר של העונה הראשונה כל יום שבת, bbc prime, פרק כפול החל מהשעה 21:00. חדשות מצויינות, יצא לי לראות את העונה רק פעם אחת...
דוקטור הו, עונה 1 שידור חוזר של העונה הראשונה כל יום שבת, bbc prime, פרק כפול החל מהשעה 21:00. חדשות מצויינות, יצא לי לראות את העונה רק פעם אחת...
ק קיקיקיעונת New member 8/6/08 #7 ראיתי אותה כבר פעמיים ואולי 3, אבל אין לי ספק שאחזור על זה (= מצטרפת~ (היום הפרק האחרון!!!!111 :'( ) למישהו יש שמץ מתי בדיוק הרביעית תתחיל בארץ? ;;
ראיתי אותה כבר פעמיים ואולי 3, אבל אין לי ספק שאחזור על זה (= מצטרפת~ (היום הפרק האחרון!!!!111 :'( ) למישהו יש שמץ מתי בדיוק הרביעית תתחיל בארץ? ;;
I I Tusha I New member 8/6/08 #8 אהמ ישודר גם ספיישל חג מולד עם קיילי מינוג ביססטארס, בשבוע הבא. באמת לגבי עונה 4 גם אותי מעניין לדעת, לפחות הערכה גסה. יקי?
אהמ ישודר גם ספיישל חג מולד עם קיילי מינוג ביססטארס, בשבוע הבא. באמת לגבי עונה 4 גם אותי מעניין לדעת, לפחות הערכה גסה. יקי?
Y Yaki J New member 8/6/08 #9 בעיקרון מיד אחרי טורצ'ווד אבל כמו תמיד זה תלוי אך ורק ברצון של ה-BBC. זה היה נס שבכלל שכנענו אותם לשדר את הספיישל השנה ולא בעונה הבאה.
בעיקרון מיד אחרי טורצ'ווד אבל כמו תמיד זה תלוי אך ורק ברצון של ה-BBC. זה היה נס שבכלל שכנענו אותם לשדר את הספיישל השנה ולא בעונה הבאה.
X XUXA141 New member 8/6/08 #10 בטוח? כי את הקריסמס של שנה קודמת (הכלה הבורחת) שידרו רק עכשיו, בצמוד לעונה שלוש, ולא בסוף העונה הקודמת.
בטוח? כי את הקריסמס של שנה קודמת (הכלה הבורחת) שידרו רק עכשיו, בצמוד לעונה שלוש, ולא בסוף העונה הקודמת.
ק קיקיקיעונת New member 9/6/08 #12 רציני?!?!?!?! ישששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל אולי זה ידחה? הרי התבטל השבוע אז דחו את הפרק האחרון לשבוע הבא, זה יהיה מיד אחרי הפרק או שבוע אחרי זה? :-O
רציני?!?!?!?! ישששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל אולי זה ידחה? הרי התבטל השבוע אז דחו את הפרק האחרון לשבוע הבא, זה יהיה מיד אחרי הפרק או שבוע אחרי זה? :-O