טורצ'ווד פרק 6

TheSegal

New member
טורצ'ווד פרק 6

התקציר הבא מכיל ספויילר (מישהו צריך לרצוח את יס) תקציר הפרק
: הצוות יוצא אל אזור כפרי כדי לחקור היעלמות של 17 אנשים במהלך החודשים האחרונים. הם משוכנעים שחייזרים אחראים לכך, אך בסופו של דבר מגלים שמדובר בתושבי הכפר בני האנוש העוסקים בקניבליזם

TheSegal

New member
גם את הפרק הזה אהבתי

אני שמחה שהתוכנית השתפרה. משום מה הייתה חסרה גם לי הסיבה של "למה" הם אכלו בני אדם, עוד יותר היה לי חבל שהם עצרו את ג'ק מלהרוג אותם.

Jason2

New member
אני יודע בערך

היה פרק דומה גם בסופרנצ'ורל, זה בא להראות שגם בני האדם מסוגלים למעשים מפלצתיים לא פחות משדים וחייזרים.

האמת היא שיש את זה ברוב סדרות המד"ב/פנטזיה,

להראות שלפעמים בני אדם יכולים להיות יותר מפלצתיים מכל יצור אחר, כי מה לעשות, גם בנו לפעמים יש את הטבע הזה וזו הבחירה שלנו אם להתנהג לפי זה או לא. הסדרות שממש הולכות רחוק עם זה גם יתנו את עניין הבחירה מול הטבע האנושי/פיתויים/גורל/מרכז הסידרה ויתנו קצת מקום למחשבה והרהור.

TheSegal

New member
זאת סיבה קצת מוזרה לי...

אולי בגלל שהיה לי ברור (ואני מניחה שגם לכם) כבר שנים שאין אכזרי יותר מהאדם, ולא צריך ללכת עד קניבליזם כדי להראות את זה...

Jason2

New member
כשזה בסדרת מד"ב זה שונה

הגיבורים בסדרות האלה נלחמים נגד יצורים מיתיים ונגד חייזרים ובד"כ בפרקים כאלה הם פונים לאפשרות הזאת, שהמעשים נעשים ע"י היצורים האלה ושוכחים שגם האדם מסוגל לדברים כאלה. ובסופו של דבר כשהתגלית מתגלית רק בסוף הפרק (כשהצופה עדיין בטוח שיש כאן מעשה על טבעי), המסר חד יותר.

TheSegal

New member
אתה צודק בהחלט ../images/Emo13.gif

אני פשוט במרתון של מחשבות פליליות אז אני כבר משופשפת בנושא

TheSegal

New member
סדרה נהדרת !!!

אוהבת כאלה סדרות, לא משעמם אותי אף פעם

נעה666

New member
חולה על

מחש"פ סדרה ענקית! נכון חבל שאין פורום בשבילה? ונכון חבל שריד לא הזריק?

TheSegal

New member
אני שמחה שהוא לא הזריק

אני מאוד אוהבת אותו, הוא מוסיף הרבה מאוד לסדרה. שלא יזריק כלום וישאר ריד הפשוט והטוב
אולי אם נאסוף מספיק אנשים יהיה אפשר לפתוח פורום גם לסדרה הזאת...

נעה666

New member
../images/Emo2.gif

למה לא להזריק? גאונים הם שווים. גאונים מתוסבכים הם שווים בריבוע! כ"כ חיכיתי שהוא יזריק! שבוע שלם חיכיתי! אבל לפי התקציר של הפרק הבא הוא כנראה סוף כל סוף יצלח! בהחלט צריך פורום

TheSegal

New member
לא צחקתי, אפשר להרים פורום...

אני יכולה לבדוק עם ההנהלה, השאלה מי ינהל אותו....

TheSegal

New member
אולי אם תהיה לי עזרה, כי גם ככה מתחיל להיות

לחוץ לי בלימודים, ואני לא יודעת מה יקרה כשתהיה לי עבודה... אני אבדוק עם אנשים ונראה... אם מישהו מכם רוצה להיות מנהל תודיעו לי וננסה להרים פורום

faina s

New member
אהבתי את הפרק

הפרקים נהיים יותר טובים אבל גם מצמררים... עם כל פרק אני פשוט מתחילה לחשוב שעדיף לא לראות את זה בשעה כזאת אלא קצת יותר מוקדם בשידורים החוזרים (מתי יש שידורים חוזרים באמת?). באמת רואים פה שגם בני האדם יכולים לעשות מעשים כאלה

למעלה