טורצ'ווד פרק 7

jijopog

New member
טורצ'ווד פרק 7../images/Emo58.gif

אני מניח שזה בסדר לפתוח דיון בנושא אחרי שהפרק יצא. מסקרן אותי מה אנשים חושבים על השבירה של הסיפור לכל פרק שנראה שהולך להמשך גם לתוך הפרק הבא ? אני באופן אישי ממש אהבתי את זה שהם יוצאים מהמסגרת, הקטע שהם לא רק מצילים, עכשיו המעשים שלהם עולים בחיים של הרבה אנשים ואי אפשר לדעת אם עוד אנשים יהרגו בגלל השינוי שעבר על אוון דבר שיכול לתת עוד עומק לסיפור ולדמויות לדעתי אם הם יתיחסו לזה.

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אוהבת פרקים של "המשך יבוא". בכלל, הפרק הזה הזכיר לי המון פרקים אחרים. העיניים של אוון הזכירו את מה שקרה לאנשים ב"שטן פיט" בדוקטור הו, (חוץ מהאותיות על הפנים), ומלאך המוות היה די דומה לקלישאה שלו (רק חסר המגל) והזכיר גם את המוות מהפרק האחרון של טורצווד 1. כמובן שאפקט ההזדקנות של מרתה מזכיר את הפרקים האחרונים של דוקטור הו שלוש. טוש מתחילה להיות רכיכה אמיתית, היא נשברת נורא בקלות. מסקרנת אותי הילדה מגדת העתידות שעוזרת לג'ק. אני לא זוכרת אותה מפרקים קודמים של טורצווד או של הדוקטור.

../images/Emo58.gif טורצ'ווד 207

הילדה בהחלט מסקרנת, אני אשמח לראות אותה שוב. וגם אני ישר הוחזרתי לפרק של דוקטור הוּ. אין לי בעיה עם פרקים של המשך יבוא, כל עוד הם עשויים טוב ולא נמרחים. אני לא יודעת עד כמה אני אוהבת את קו העלילה של אוון מת וחוזר לחיים, דברים כאלה תמיד נראים לי מאוד מאולצים ומיותרים, כי הם יוצרים מצב חדש ומוזר שמצריך פתאום חוקים חדשים ויוצר המון חורים עלילתיים מיותרים.

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif לגבי הילדה

אני חשבתי שיגלו שהיא הילדה שדובר עליה ששמה הוא פיית' שהיא הוחזרה לחיים ועשתה את מה שאוון עשה ואז נתקעה בגיל שלה לחיים (או מוות) מאוד ארוכים.

למעלה