טורצ'ווד 2 פרק 11

XUXA141

New member
טורצ'ווד 2 פרק 11 ../images/Emo58.gif

במילה אחת - "וואו". במילה של דובל'ה גליקמן "וואה וואה ווי וואה!". גוון שולטת, ג'ק מתגלה כאביר רחמן למרות שהיה קשוח אל גוון, וכמובן - גוון תופסת אותו ואת יאנטו על חם, אם כי המצלמה רצה מהר מדי שם, אי אפשר לראות יותר מדי... אחר כך יש את הדיאלוג של : גוון: מצטערת, לא התכוונתי להפריע ג'ק: איפה היית לפני שעתיים כששיחקנו מחבואים בעירום יאנטו: הוא מרמה, הוא תמיד מרמה!. אפילו ריס יוצא גדול, כשהוא מודיע לגוון (וסוף סוף מצא את הביצים שלו) שהוא מחליט שעדיף שהיא תציל את העולם מאשר שתקים איתו משפחה. יכול להיות שזו פסיכולוגיה הפוכה? (כי זה עובד בסוף..) הקטע עם האמא והבן היה מרגש במיוחד, וגם הסיום והקטע של ג'ק שמציץ ורואה את גוון אורזת את הניירת. גם הפרומו לתוכנית הבאה (פרק 12) נראה מבטיח. ההשערה שלי - פרק עם "המשך יבוא" לקראת פרק הסיום (13). מה שלא הבנתי, הקריינית על כותרות הסיום אומרת "הפרק הבא ביום שישי"? לא ברור.

nick at noon

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif 2X11

המון קטעים מעולים ואת חלקם ציינת. מה שאני מאוד אהבתי זה כשגוון שואלת את ג'ק אם הוא היה מאבד מישהו אם הוא לא היה רוצה לדעת מה קרה לו. כמובן שהיא לא יודעת על גריי, אח שלו. ואז כדי להדגיש את זה המצלמה מתמקדת בזה שהיא מחזיקה לו את היד (שזה הזיכרון האחרון שלו עם גריי). לא ממש ברור למה בעצם ג'ק אף פעם לא טרח לומר להם שאנשים נעלמים בגלל הקרע (rift). זה לא שהוא עשה משהו רע. זה הגיוני שהם יידעו. גם לי לא ברור מה בדיוק נאמר שם בסוף. אבל אולי זה קשור לעובדה שבאנגליה התוכנית משודרת בדרך כלל קודם בערוץ BBC3 ואחר כך בBBC2. בכל מקרה לפי ויקיפדיה וIMDB פרק 12 ישודר באמת היום.

nick at noon

New member
כתוב שב2 לאפריל

אבל זה נראה לי מוזר שאת הפרק לפני אחרון לעונה ישדרו במיוחד מוקדם ואת האחרון לא. אז אני לא יודע.

XUXA141

New member
בדקתי באתר מעריצים ../images/Emo58.gif

הפרק הבא - fragements ישודר ב26 למרס, והפרק האחרון exit wounds יוקרן בשני לאפריל.

nick at noon

New member
מוזר

בשלוש אתרים שונים היה כתוב שהוא ישודר היום. כמובן שכולם יכולים להסתמך על מקור לא נכון אחד. אני מניח שמתישהו בסביבות ה24 לחודש נוכל לדעת בודאות. מניסיון עבר אני יודע שאני לא אצליח לראות אותו לפני כן. ניסיתי גם לבדוק באתר של טורצ'ווד של הBBC אבל המניאקים חוסמים אותו.

XUXA141

New member
מעניין למה האתר של טורצווד חסום ודוקטור הו לא

הרי זה אותו מקור, לא?

זה היה פרק מעולה ../images/Emo58.gif 211

אני שמחה לראות את מגמת העלייה באיכות הפרקים של הסידרה בזמן האחרון, זה היה כל כך חסר לי. אני בדר"כ לא כל כך שיפרית של יאנטו/ג'ק, אבל הדיאלוג המצוטט שלהם הוא בהחלט אחד החמודים
הפרק הזה היה פרק מאוד טוב, מעניין, לא היה בו רגע משעמם אחד. הרבה תהפוכות, מסתוריות, ועלילה נהדרת. הוא גם מעלה הרבה תהיות כמו האם עדיף לדעת מה קרה לאדם שנעלם או להישאר עם הזיכרון הטוב? כל הכבוד לכותבים שנראה שסוף סוף תפסו את עצמם בידיים והביאו לנו פרק בהחלט משובח. נקווה ששניי הפרקים הבאים לא יאכזבו.

למעלה