טורצ'ווד 2 פרק 12

stavoonia

New member
טורצ'ווד 2 פרק 12 ../images/Emo58.gif

פרק חמוד ביותר. לדעתי היה צריך אחד כזה - לא מאוד עלילתי, אבל בהחלט מסקרן ומותח. אני מעריצה את טוש. ויאנטו כזה נשמה. ויפה לג'ק פאות לחיים
אבל ריס היה קצת תקוע. מה יקרה לגריי?! אני מתה לפרק הבא.

nick at noon

New member
פרק ענק ../images/Emo58.gif

אני מאוד אוהב פרקי פלאשבקים (לא כשיש יותר מידי, אבל אחת לעונה). ענו על שאלות לגבי העבר של ג'ק, כי לא היה ברור ממתי הוא עבד בטורצ'ווד. עכשיו גם ברור שכשהוא חקר את האנשי קירקס האלו הוא עשה את זה כמשימה בשביל טורצ'ווד. גם ראינו מתי הוא פגש לראשונה את הילדה שקראה לו בקלפים בפרק 7. וכמו שחשבתי אז היא חיה כבר הרבה זמן. הפלאשבקים של טוש ואוון היו טובים אבל אחרי ג'ק הכי אהבתי דווקא את זה של יאנטו. חוץ מזה שראינו מאיפה הגיע הטרודיקטל (לא באמת יודע איך לכתוב את זה, אבל הדינוזאור המעופף). ראינו איך הוא עבר לטורצ'ווד קארדיף מטורצ'ווד לונדון. לא נאמר בעצם שום דבר כאן אבל ברור שהסיבה שהיה לו כל כך חשוב לעבוד שם היא כדי שהוא יוכל להגיע לציוד שיעזור לו להציל את החברה שלו. ובגלל זה גם היה לו כל כך קשה עם ההמתח המיני עם ג'ק. עוד דבר הוא שעכשיו זה קצת יותר מובן למה בתחילת עונה 1 היה שם בחור שהעבודה שלו הייתה להכין קפה ולשמור על הדלת. קצת לא הוגן אומנם הוא מאוד רצה לעבוד שם אבל טוש הייתה זקוקה לעבודה הזאת יותר ממנו. קיוויתי שישלבו את העבר של טוש עם הדוקטור. לפי מה שראינו כאן, בתקופה של הפרק שבו היא הופיעה בדוקטור הו בעונה 1, כשהיא נראית כאילו היא לא מאמינה שהיא רואה חייזר, היא כבר בעצם עובדת בטורצ'ווד. אולי היא סתם עשתה את עצמה. מעניין איך ג'ק הגיב כשהיא חזרה וסיפרה על המפגש שלה עם הדוקטור. וכמובן הסיום של הפרק. איזה כיף שהוא חזר. וכמובן עם גריי. אני מקווה מאוד שלא נצטרך עכשיו לחכות שבוע וחצי.

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifבהחלט היו..

כאן המון הסברים לעבר של הצוות. הסיפור של טוש קצת מדכא. יכול להיות שבגלל השעה המאוחרת (גמרתי לראות את זה רק עכשיו, חצות וחצי) לא הצלחתי לקלוט מאיפה הגיעה ההולוגרמה הזו דרך השעון (?) של ג'ק? חוצמזה, גריי לא היה ילד כשהוא נעלם? אז מאיפה ג'ק יכול לזהות אותו כל כך מהר כמבוגר? הפרק האחרון לעונה ב2 לאפריל, ולפי הפרומו זה נראה טוב.

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif אמרו 4 באפריל

לפחות איפה שאני שמעתי. לא נראה לי שג'ק זיהה אותו. הוא נראה לא מאמין. אני חושב שהוא פשוט מניח שזה הוא בגלל שג'ון (קפטן ג'ון הארט קראו לו נראה לי) אמר לו. ההולוגרמה הגיעה לא מהשעון אלא מהמתקן פרק יד של ג'ק. זה שיש לכל סוכן זמן לשעבר. אותו דבר היה בפרק הראשון לעונה (אז הוא גם עשה חיקוי של הנסיכה ליאה ממלחמת הכוכבים "help me Obi-one Knabi, your my only hope".

XUXA141

New member
אגב, מאיפה השחקן הזה מוכר לי?../images/Emo58.gif

זה שמשחק את ג'ון? יכול להיות שמ"סמולוויל" או שזה מישהו דומה לו? (איך קוראים לשחקן?)

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif

זה ג'יימס מארסטרס ששיחק במשך שנים בבאפי את ספייק. וכן הוא גם שיחק את ברייניאק בסמולוויל בעונה 5 (והוא יופיע שם שוב בהמשך)

GrEeNgIrL3

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה!!

סוף סוף מגלים פרטים על העבר של כולם (חוץ מגוון שאת הקרע שלה אנחנו פחות או יותר מכירים...) לא ידעתי שטושיקו כזאת גאון .. ושאוון עמד להתחתן.. מוזר לראות אותם עם אנשים מהמשפחה, שהם אוהבים.. בקיצור, פרק טוב.. מעניין מה יהיה בפרק הבא!

כל כך אהבתי את הפרק הזה ../images/Emo58.gif 212

הוא היה פשוט מצויין! תמיד טוב לדעת על עבר של דמויות, זה יכול לתרום כל כך הרבה. מכל הסיפורים הכי אהבתי את של אוון, זה מסביר מאיפה באה ההתנהגות הזו שלה, אבל מוזר לי שמעולם לא הזכירו אפילו בקצת, אפילו כדרך אגב, אפילו בלחשוש מאחורי הגב את הארוסה שלו. אני מאוד אוהבת את הפרקים האחרונים, נראה שתסריטאים של הסידרה סוף כל סוף מצאו את עצמם ואת האיכות שיכולה להיות בסידרה הזו, אני מקווה שזה לא קטע של סופי עונה אלא פשוט התפתחות הדרגתית.

nick at noon

New member
זה לא שהכותבים השתפרו ../images/Emo58.gif

זה שחזר אחד הכותבים הכי טובים של הסדרה - Chris Chibnall שכתב את הפרק הזה, הפרק לפניו ואת הפרק הבא. בעונה הקודמת הוא כתב את פרק 2 (יום ראשון), פרק 4 (סייברוומן), פרק 6 (קנטריסייד) ואת פרק סיום העונה. הוא גם כתב את הפרק הראשון של עונה 2. לכן לא מפתיע ששני הפרקים האחרונים היו כל כך טובים ואפשר לצפות לטוב גם מהפרק הבא. לא שהפרקים לפני כן היו רעים אבל אפשר להסביר את הבעייתיות שלהם בכך שלכותבים שלהם זו הייתה פעם ראשונה בסדרה הזאת. אני מתכוון בעיקר לשלושת הפרקים שמרת'ה הייתה בהם. הפרק עם אנשי הקרקס נכתב על ידי מי שכתב בעונה קודמת את הפרק עם הפיות, כשראיתי את זה זה נראה לי ברור כי באמת הייתה לפרק אותה הרגשה. פרק החתונה שגם היה טוב יותר מפרקים לפניו (אבל פחות טוב מהנוכחיים) נכתב על ידי כותב שכתב לראשונה בטורצ'ווד אבל כתב את פרק הסיום הטוב של הרפתקאות שרה ג'יין.

../images/Emo45.gif נחמד לדעת, תודה על ההבהרה ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif 2

ואין מה להגיד, הפרק עם אנשי הקרקס הוא הרבה יותר טוב מהפרק עם הפיות.

למעלה