טורצ'ווד 2 פרק 6

XUXA141

New member
טורצ'ווד 2 פרק 6 ../images/Emo58.gif

הופעת אורח של מרתה ג'ונס. דיאלוג בינה לבין קפטן ג'ק על הדוקטור. בין השאר "האם את מתגעגעת אליו?" "לא, טוב, אולי קצת". אחר כך היא מספרת שהיא קיבלה הצעה לעבודה טובה במיוחד וג'ק מצביע כלפי מעלה ואומר "הוא סידר לך את זה , נכון? טוב, הוא חייב לך טובה". בהמשך, כששאר חברי הצוות שואלים את מרתה מה הקשר שלה לג'ק היא אומרת "שנינו עובדים תחת אותו הדוקטור". כשג'ק נשאל אם הוא סומך שמרתה תצליח הוא אומר "הייתי הולך איתה עד סוף העולם, בעצם, כבר היינו שם". (רמז לסוף העונה השלישית של דוקטור הו). והקטע הכי מצחיק - גוון ומרתה מדברות: גוון: מאיפה את מכירה את ג'ק? מרתה: עברנו ביחד כמה ימים, זה היה סוער. גוון: את מתכוונת שאת והוא? מרתה : לא! לא התכוונתי "סוער" כזה!

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif טורצווד 2X05 ו2X06

האמת היא שכל כך ציפיתי לפרק עם מרתה ג'ונס שבסוף קצת התאכזבתי. ואולי זה בגלל שראיתי אותו מיד אחרי פרק 5 "אדם" שפשוט הרשים אותי יותר. קיבלנו תשובה לגבי מי זה גריי שאוזכר בפרק תחילת העונה, והיו הרבה קטעים טובים. הקטע עם הזיכרונות המעצבים של כל אחד מהם היה קצת קיצ'י אבל גם נחמד. אהבתי את הזיכרונות שחזרו אל אוון על היחסים שלו עם אמא שלו שהפכו אותו לטיפוס שהוא. הכי מרשים היה אולי מה שאדם עשה ליאנטו שהוא שיכנע אותו שהוא רוצח סידרתי. לגבי הפרק עם מרתה. אני פשוט ציפיתי שג'ק יביא אותה באופן עצמאי, לא חשבתי שהיא תתחיל לעבוד בשביל גוף ממשלתי. קשה לי להאמין שהדוקטור סידר לה את העבודה כי לא נראה לי שהוא במיוחד רוצה קשר עם הגופים הממשלתיים (הוא הגיב די רע כשהוא גילה שג'ק עובד בטורצווד). אולי הביאו אותה כי ידעו שהיא הייתה עם הדוקטור ונתנו לה להאמין שהם קיבלו המלצה מהדוקטור בעוד שפשוט רצו דרך להגיע אליו. בכל מקרה היה לי כיף לראות אותה והיה נחמד כל הרמיזות על המסעות שלה בזמן (מהפרופסור הזה) וזה שג'ק כל הזמן אמר שהיא הייתה במצבים גרועים יותר. קצת מעצבן ששוב מגלים התעללות בחייזרים ושוב הורגים אותם. הפרק עצמו היה לא רע אבל לא מדהים. הסיום ממש מדהים. לא ציפיתי לזה בכלל. כמובן שלא ברור אם המוות שלו זה דבר קבוע או שאיכשהו זה ישתנה, מה שקורה לפעמים בדברים כאלו

XUXA141

New member
אבל..(שימו לב, ספויילר גם בתמונה וגם בכיתוב)|

זה מלוח השנה של 2008. רואים שם את אוון, וגם אישה נוספת, שמופיעה בהרבה תמונות. האם יש מישהי חדשה? לדעתי ימצאו דרך להחזיר את אוון, (אולי הכפפה שעל היד של האישה תעזור?). הוא דמות די מרכזית. מצחיק איך הוא הודה שהוא אוהב את טושיקו (בפרק "אדם"). אגב, היה די קל להבחין ב"שתילת הזכרונות" של אדם עוד מתחילת הפרק, כי זה שהוא נגע באנשים היה מאד בולט.

Tristana

New member
נראה לי ש....

...זאת אינדירה ורמה, לא? לא יודעת איזה תפקיד היא משחקת, אני מכירה אותה מ"רומא".... וגם, כתוב כאן שהלוח שנה מורכב מתמונות של העונה הראשונה....

nick at noon

New member
אה, זאת סוזי

אינדירה ורמה היא סוזי קוסטלו, זו שהייתה בפרק הראשון של טורצווד ואז חזרה אחר כך בעוד פרק. היא כנראה בתמונת לוח שנה כי היא הייתה חברת צוות. סה"כ בטח קשה למלא לוח שנה עם כל כך מעט דמויות קבועות. לא היה לי מושג עד הרגע שמדובר באותה שחקנית שהייתה ברומא. היא הייתה שם מעולה. כמובן שלדעתי לא היה שם שום דבר שלא היה מושלם.

XUXA141

New member
אגב, ../images/Emo58.gif השחקן ששיחק את..

הפרופסור בפרק 6, השחקן אלן דייל, הוא בכלל ניו זילנדי ששיחק תפקיד ראשי בעונה הראשונה של "שכנים" בתקופה של קיילי מינוג וג'ייסון דונובן. ראו קישורים.

nick at noon

New member
ידעתי שהוא מוכר לי

הוא שיחק בהרבה תפקידים בטלביזיה, אבל לי הוא זכור מ24 ואבודים (אפילו שבאבודים זה היה תפקיד מאוד קטן)

jijopog

New member
פרק מספק

די ציפיתי לפרק הזה והוא מספק את הסחורה לטעמי, במיוחד הסוף המאוד מפתיע, רגיל כבר שיורים וזה והכל כרגיל, משמח גם לראות שהיא תהיה עוד בפרק הבא ולא סתם תקעו אותה לפרק אחד. אני חושב שזה נפלא שהיא רופאה ככה שזה מאפשר לאוון להיפגע (לכן אני גם חושב שהוא יחזור שזה קצת מציק).

למעלה