טורצ'ווד, 4x08 & 4x09

מוגלי7

New member
טורצ'ווד, 4x08 & 4x09../images/Emo58.gif

שכחנו לגמרי, הא? בכל מקרה, את פרק 8 ראיתי רק פעם אחת בשבוע שעבר ואת פרק 9 סיימתי לפני כמה דקות, אז ממה שאני זוכר- פרק 8, כנראה לא פרק יותר מדי טוב מאחר ואני לא זוכר יותר מדי ממה שהלך בו. מה שכן, מה פתאום הבלונדה מהCIA קשורה להכל? היא הופיעה בתפקיד מינורי ביותר בשני הפרקים הראשונים, ופתאום היא חלק מהעלילה הגדולה? פרק 9, סוף סוף לג'ילי יש תפקיד גדול! אני מת על לורן אמברוז והיה לי עצוב שהתפקיד שלה לא היה גדול במהלך העונה, סוף סוף נותנים לה זמן מסך מורחב. בכללי, אהבתי את הפרק. הייתי במתח, זה היה טוב.

הם משתפרים ומשתפרים! ../images/Emo58.gif

גם אני הייתי במתח סוף סוף... אבל לא הבנתי כלום באמת שכלום! לא הבנתי מה ג'ילי ראתה שם. לא הבנתי איך הדם של ג'ק זז. לא הבנתי מה יש בסין. לא הבנתי מה יש בבואנוס איירס. ואנחנו עדיין לא יודעים כלום! איך בפרק אחד הם יפתרו הכל? אני פוחדת שאולי הכל יהיה מהיר מידי בפרק 10... הסיבה שכל הזמן רואים את הבלונדה הזאת מהסיאייאיי (לא היה לי כח להחליך לאנגלית...) זה בגלל שהיא החפרפרת! היא קשורה למשפחות. מישהו יכול אולי להסביר לי קצת מה הלך בפרק? כי אהבתי אותו אבל באמת שלא הבנתי חצי ממה שקורה. אה! ומה זה הבלסינג הזה בכלל? מה שאהבתי היה שכבר מהפרק הראשון אנחנו אמרנו על ג'ילי- שיער אדום אודם אדום תיק אדום מעיל אדום לק אדום וסוף סוף הם הזכירו את זה!

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifכמה פרקים יש עוד? אחד?

עשרה בסך הכל? ממה שהבנתי יש משהו בלב כדור הארץ, בדיוק באמצע שבין בואנוס איירס לשנחאי, וזה מה שאיכשהו משפיע. לא הבנתי גם איך לא עלו על החפרפרת עם כל הפרצופים שהיא עושה, גירסה מכוערת של קרי מסקס והעיר...

limors2

Active member
אז הסבירו לנו בפרק הזה איך../images/Emo58.gif

מצאו את הבלסינג? אנשים משועממים בבואנוס איירס שמעו שאם חופרים מספיק עמוק מגיעים לסין, אז הם החליטו לבדוק את זה וגילו משהו בדרך?
אני מתאכזבת כל פעם שלא מראים את המספרים של האוכלוסיה בפתיח משתנים. בפרק הראשון חשבתי שזה יהיה משהו כמו בבאטלסטאר גלקטיקה ועם זה יעקבו אחרי כמות האנשים. וגוון מלכה.

Blade Of Fire

New member
אני עדיין מחכה../images/Emo58.gif

שחייזרים יופיעו סופסוף.... אבל אם הם נותנים תירוץ שהשלישיה הזאת הם חייזרים דמויי-אדם זה יהיה מעצבן ברמות היסטריות! אגב-לא הבנתי... אוקיי אז הם אספו את הדם של ג'ק אז בשנות ה20, אבל למה עכשיו היה צריך להקיז את הדם של ג'ק ולשמר אותו? למה הדם כל כך חשוב, במיוחד עכשיו כשכולם בני אלמוות.

למעלה