טורצ'ווד

kinging123

New member
טורצ'ווד

בדיוק סיימתי את עונה 2, ואני רוצה לשאול -
1. מה זה Torchwood D clecified(מן הסתם אייתתי את המילה האחרונה לא נכון
)? זה כמו Doctor Who Confedential(כנ"ל)? זה מה שנראה לי לפי הקריינות בסוף כל פרק....
2. ראיתי שבמקום העונה השלישית של טורצ'ווד הם רשמו Children of Earth - מונח ששמעתי כאן בפורום פעמיים - מה זה אומר?
אני די חדש בטורצ'ווד ובהתחלה לא אהבתי את הסדרה ונשברתי באמצע העונה השנייה אבל אז החלטתי לגמור עם זה כדי לא להשאיר קצוות פתוחים והתאהבתי בסדרה מחדש, כנראה כי הפרקים האחרונים בעונה טובים יותר(אהבתי במיוחד את החתונה של ריס וגוון)

AvivZ41

New member
כן זה כמו הDoctor Who Confidential

זה נקרא Torchwood Declassified.
ובקשר לשאלה הבאה - הם החליטו שהעונות השלישית והרביעית לא יהיו פרקים פרקים אלא עונה כסיפור אחד גדול. אז עונה 3 נקראת "ילדי כדור הארץ" והיא 5 פרקים שממשיכים אחד את השני, ועונה 4 נקראת "יום הנס(?)" (Miracle Day)
תהנה, לדעתי עונות 3 ו4 יותר טובות מעונות 1 ו2

GeJuFan

New member
עונה 4 היא בדיחה

כן היו כמה קטעים טובים, הבסיס לסיפור היה מעניין, אבל הקשר היחיד בין יום הנס לטורצווד היה השימוש בשם והדמויות. מעבר לזה ובשיא הרצינות והכאב זו הייתה יכולה להיות מיני סידרה בפני עצמה בלי קשר לטורצווד וסביר להניח שהיא גם הייתה מתקבלת יותר טוב.

עכשיו עונה שלוש היא חתיכת יצירת מופת טלוויזיונית עם כל הלופ הולס שיש בה.

AvivZ41

New member
אני מסכים שהיא נמוכה בהרבה רמות מעונה 3

ושהיא גם הייתה יותר מדי אמריקאית, אבל זה עדיין הצליח לעניין אותי ויש שם יותר מדי קטעים טובים כדי שאני אקרא לזה בדיחה

Yaki J

New member
גם בפני עצמה היו חושבים שהיא גרועה

לפחות כשגוון היתה בה והבלונדינית השניה ששכחתי את שמה, היה בה משהו חיובי אחד. בלעדיהן היו שמים עוד יותר לב לכמה היא גרועה ומופרכת. (אם כי הרעיון הבסיסי שלה מעולה ומקורי).

GeJuFan

New member
אין ספוילר, לא באמת אני רצינית

אין שם שום ספוילר. יאקי סוג של טועה. גוון לא עוזבת לא בצורה שאת חושבת.. בשביל להבין צריך לראות את החצי האחרון של הפרק החמישי בעונה השלישית.
לגבי השנייה... אני לא ארשום כלום.

kinging123

New member
*חושב, לא חושבת^ :)

ואני בכלל לא מבין איך הסדרה נמשכת אם 50% מהשחקנים מתו(אוון[שטכנית כבר היה מת אבל עזבו] וטושיקו)

GeJuFan

New member
מעולם לא צפית ב-E.R. אהה?

אני רגילה מ-ER ששחקנים ודמויות מתחלפים על בסיס קבוע, אז פחות הפריע לי (כלומר הפריע לי כי לדעת אלו היו שני מיתות מיותרות שהרסו את הבאלאנס של התוכנית). אבל.. נו שוין.

kinging123

New member
איכשהו בדוקטור הו זה קורה לי פחות

בעיקר כשאיימי ורורי "מתו"

Yaki J

New member
מה? לא! שום ספויילר

הגבתי למה שנאמר שאם העונה הרביעית היתה נעשית בלי השחקנים של טורצ'ווד ותחת דמויות אחרות אולי היא היתה נורמלית. מה שאמרתי שלדעתי היא כל כך גרועה שגם בלי השחקנים של טורצ'ווד היא היתה נחשבת גרועה ושאם לא היה את גוון כנקודת האור היחידה (כן, יותר מג'ק. ג'ון בארומן לא שיחק טוב בעיניי, היה מוגזם ואובר דה טופ) אז לא הייתי שורד אפילו פרק אחד. לא דיברתי על עזיבה של גוון דיברתי על אפשרות היפותטית לו העונה הזאת היתה נעשית כסדרה אחרת בפני עצמה בלי טורצ'ווד.

GeJuFan

New member
התנצלותי, הבנתי לא נכון

את ההודעה. או יותר נכון היא עברה אצלי תרגום אוטומטי מעברית לאנגלית איך שקראתי אותה וה-tenses התבלבלו לי.

בכל מקרה אני חושבת שאם מוציאים מהמשוואה את טורצ'ווד והיו משתמשים בדמויות אחרות אז זה בהחלט היה יכול לעמוד בפני עצמו, ועוד עם אותו מספר פרקים.

Yaki J

New member
מספר הפרקים הוא מה שחסר לי במשוואה

ראסל טי דיוויס אף פעם לא דיבר על זה (דווקא בהזדמנות אחת הוא ממש החמיא לסטארז על מה שיכולות התקציב שהעם העניקו לו אפשרו - כמו הרמת מסוקים באויר וכאלו) אבל אני לא יודע למה יש לי תמיד תחושה שהיא נכתבה במקור כחמישה פרקים ונמתחה לעשרה. אני מקווה שישאלו אותו על זה יום אחד ונקבל תשובה - יש כמה אלמנטים ממש טובים בסדרה (טובים סטייל ילדי כדור הארץ) וכמה כל כך תמוהים ונמרחים שזה נראה לי כאילו דחפו אותם פנימה להצדיק את מספר הפרקים.

ailag

New member
עונה 4 אחלה

אני לא מבינה מה יש לאנשים נגדה. כן, יש מבטא אמריקאי, בסדר...

היא מתעסקת בנושאים קשים (קצת דומים לנושאים שהיו קודם אבל עדיין) וכל שני פרקים כל הסיפור משתנה. קודם היינו צריכים להתמודד עם X ו Y היה תעלומה, עכשיו צריך להתמודד עם Y ו Z תעלומה וכו'.

בגדול כל טורצ'ווד זה לא דוקטור הו. זה יותר שטחי. אבל אם לוקחים את זה בתור סתם סדרה שכיף לראות היא אחלה...

ו(קינג) אל תקרא כלום כי יש בעונה 3 ספוילרים שנמצאים באינטרנט הרבההההה יותר מדי ואתה תתקל בהם וחבל.

jacobyd

New member
אני מסכים עם רוב הדעות...

עונות 1-2 חמודות
עונה שלישית מטורפת!
עונה רביעית מיותרת
:)

timetraveler900

New member
What he said

וילדי כדור הארץ (העונה השלישית) היא יצירת מופת טלוויזיונית.

kinging123

New member
תודה לכולם(בפעם השלישית, מסתבר)

אני מתכנן להתחיל את העונה השלישית מחר או ביום ראשון(רואה את זה רק בנסיעות
)

למעלה