טורקיה האחרת

moshe4474

New member
טורקיה האחרת

לא של הבדלנית והלאומנית, ולא של אוהדי הכדורסל והכדורגל, אלה האנשים מסוג שונה, שגם הם לא מבינים את הישראלים, כלומר אותנו למה אנחנו לא באים? למה אנחנו מסתיגים, ושומרים מרחק. הם לא רואו את הקנאות שהופנה כלפנו, הם לא שומעים את התעמולה של כלי התקשורת הטורקים, הם לא רואו את ההפגנות של אותם קנאים. וכל מה שאני כותב לא מתיחס רק לישראל, אלה זאת תופעה כללית בטורקיה של רבים מהאיסלמיסטים. אבל זה שהם לא רואים ולא מרגישים, זאת גם תופעה טובה, מפני שבטורקיה יש אנשים עם לב טוב, מתונים ומיושבים, שלא הולכים שולל אחרי תעמולה של שנאה, ויש כאלו בישראל שגם הם מתונים ולא לוקחים יותר מדי ללב את התופעות הללו.[URL]https://www.youtube.com/watch?v=-lOHho1awI4[/URL]

טליה ג

New member
אני חושבת שרוב הטורקים הם כאלו

אבל הקיצוניים עושים כמובן הרבה יותר רעש, אותם רואים ברחובות, אותם מראיינים לתקשורת, ואותם גם הרבה יותר מעניין להראות, כי החדשות מטבען תמיד מעדיפות להתמקד בשלילי וליצור פאניקה.

עם זאת אני מבחינה היטב את האישה בכתבה, שויתרה על הנסיעות לטורקיה בתקופת מלחמת לבנון השנייה ב-2006 ותקרית המרמרה ב-2010, כי בתקופות שישראל בכותרות, ארדואן מתלהם נגד ישראל והתקשורת הטורקית רועשת וגועשת, זה לא נעים להיות ישראלי בטורקיה ויש סבירות גבוהה יותר שגם האדם הפשוט שניזון מהתקשורת יגלה עויינות כלפי אורחים מישראל. בימים שקטים יחסית אין לישראלים מה לחשוש להגיע לטורקיה.

moshe4474

New member
לדעתי הדבר הזה לא שחור ולבן

יש הרבה הבטים בל נשכח שנתניהו הלך רחוק מדי בוויתורים שלו לטורקיה, כמו כן לירד,ן גם שמה שולמו פיצויים. זה מסיבות אסטרטגיות ודיפלומטיות. אבל לדעתי משעלו האיסלמיסטים לשלטון הפתיל שלהם יותר קצר, ההדורים ביננו לבין טורקיה לא מובע בצורה דיפלומטית, אלה בהתלהמות ובאיומים, זה הסגנון שלהם, ואם כלפי ישראל, כך גם כלפי מדינות אחרות. מי הן המדינות האחרות? כמובן שלא רוסיה.

למעלה