המשך המשך חלק ג'
ראפטינג!!!!!! יש ראפט ויש קיאק . ראפט היא סירת גומי גדולה לכ - 8 איש .. קיאק היא סירת גומי מאורכת ל- 2 אנשים. בקיאק יש יותר סיכוי להתהפך
/להתרטב
/להיחבט
/להצטבט. ברור לי איפה אני (אליאב , תנחש....). אף אחד לא רוצה להיות זוג שלי. זה אומר משהו? בכל מקרה בסוף - בוני ואייל בקיאק אחד , אני בקיאק שני. כל היתר בראפט. טובה (שכמובן גם עשתה את הטיול הליכה) מצטרפת גם לראפטינג. לדעתי זה טירוף , אבל מי אני שאביע דיעה. יאיר עוטף את טובה בפצפצים , בניילון כחול נצמד , ועוד קצת פצפצים. היא ארוזה הרבה יותר טוב מהאופניים שלי. רק צריך לכתוב עליה כתובת ולשים במטען חריג. ראפיד ראשון הוא ממש עם היציאה ממעגן הסירות. הSAFETY KAYAK הולך ראשון . אומרים לנו (הקיאקים) להסתכל בדיוק מה הוא עושה , באיזה נתיב הוא עובר , ולעבור אחריו. אנו מסתכלים , הוא מתהפך
. בוני ואייל מחליטים פה אחד
שאני הולך ראשון. אני מחליט פה אחד שאני גברררררררררררר
והולך על זה. כמו לפני דרופ , כמו לפני ירידה מפחידה , אני מנסה בהתחלה לשלוט ,מהר מאוד אני מרפה, עוזב , ועוצם עיניים (כמו גברררררררררררר
) , אהה , רגוע מסביב , עברתי את זה ווווואאאאאווווווו זעקה נשלחת לאויר הפתוח... סה"כ בעונה הזאת הנהר לא זורם בשיאו ולכן הרפידים הם לא כ"כ קשים וגם לא כ"כ מסוכנים. 3 שעות (כולל עצירה אחת באמצע) חולפות להן בכיף כשבין לבין מדי פעם אני עושה BODY RAFTING במים קפואים. חוזרים ללודג'. ארוחת צהריים מפוארת שכמותה לא נראתה עדיין במרחבי הקיבה שלי בטורקיה. בופה , באויר הפתוח ובשמש המלטפת , של סלט קצוץ דק-דק , פסטה ברוטב עגבניות , שיפודי פרגיות עם ירקות , ועוד ועוד ועוד. וכמובן (בשביל מישאל
) חלוווהההההה ... צ'ק אאוט לחדרים , אופניים ברכב אחד , אנחנו ברכב אחר. מיותר לציין , אבל גם את טיול האופניים טובה עשתה. טיול הרכיבה הוא חביב , לא קשה מדי לא קל מדי, עם עליה אחת מעצבנת שבה הורדתי רגל והכי אני שונא
שאומרים לי (במיוחד מישהו שעבר אותה בלי בעיה....) :" שמע ,זאת באמת עליה קשה , להוריד בה רגל זה לא נורא". זהו . אנחנו באנטליה , במלון BEST WESTERN . איזה פאר , איזה הדר , רק חבל שמהנדס המעליות שלהם סיים בביר-זית - 3 דקות בממוצע למעלית להחליט לאן היא רוצה ללכת , למעלה או למטה. (אני מתנצל , אך יהיו 4 פרקים . רק עוד פרק אחד ואני מבטיח שיהיה בו סאדו מאזו, שחיה ב - 12 מעלות , ארוחה טורקית אמיתית והכל מגובה בתמונות)