S
serong2023
Guest
לצפייה ישירה במתכון - לחץ כאן !
חמוצים טורשי או טורשו הוא מאכל העשוי ירקות חמוצים המקובל במטבח הים תיכוני (וכן במטבח המזרח-תיכוני, בייחוד במטבח העיראקי ובמטבח הפרסי) ומטבחי הבלקן. מקור שמו של המאכל במילה הטורקית "טורשי" שמשמעה "חמוץ". בבלקן הטורשי מוגש כ"מזה". הטורשי לרוב עשוי מירקות המחומצים בשום, פלפל צ'ילי, מלח שום ותבלינים, וכן בחומץ
אופן הכנה קל ופשוט. כל אחד יכול להכין אותו בצורה מדוייקת וללא אף קושי .
תחילת העבודה להכנת טורשי - מרתיחים בסיר גדול את המים, חומץ יחד עם כל התבלינים ומערבבים היטב. · 2. לאחר הרתיחה מוסיפים את הירקות, כשהירקות הקשים נכנסים לסיר קודם.
חמוצים טורשי או טורשו הוא מאכל העשוי ירקות חמוצים המקובל במטבח הים תיכוני (וכן במטבח המזרח-תיכוני, בייחוד במטבח העיראקי ובמטבח הפרסי) ומטבחי הבלקן. מקור שמו של המאכל במילה הטורקית "טורשי" שמשמעה "חמוץ". בבלקן הטורשי מוגש כ"מזה". הטורשי לרוב עשוי מירקות המחומצים בשום, פלפל צ'ילי, מלח שום ותבלינים, וכן בחומץ
אופן הכנה קל ופשוט. כל אחד יכול להכין אותו בצורה מדוייקת וללא אף קושי .
תחילת העבודה להכנת טורשי - מרתיחים בסיר גדול את המים, חומץ יחד עם כל התבלינים ומערבבים היטב. · 2. לאחר הרתיחה מוסיפים את הירקות, כשהירקות הקשים נכנסים לסיר קודם.