טור אישי חדש של אורן רוזנשטיין בYNET יש לו רק בנות - והוא לא מצטער על כך לרגע.
S smailie New member 22/1/09 #1 טור אישי חדש של אורן רוזנשטיין בYNET יש לו רק בנות - והוא לא מצטער על כך לרגע.
M Master Stav New member 22/1/09 #2 kא יודע .... לא עשה לי את זה .... כתוב חלש לטעמי אומנם מדבר על דברים מהותים אבל חלש כאמור ....
M MrCheff New member 22/1/09 #3 מסכים עם סתיו רעיון נחמד, אבל בתכל'ס מתאים יותר לכתיבה של בלוג ולא לכתבה עיתונאית
S smailie New member 22/1/09 #4 ונראה שרוב הטוקבקים גם מסכימים איתכם הטור האישי במדור "הורים" לא מתיימר להיות כתבה עיתונאית (כנ"ל הטורים של כל הכותבים הוותיקים במדור: מלי גרין, ליאת קופלמן וכיו"ב). בשביל זה יש את הקטיגורייה חדשות ומחקרים".
ונראה שרוב הטוקבקים גם מסכימים איתכם הטור האישי במדור "הורים" לא מתיימר להיות כתבה עיתונאית (כנ"ל הטורים של כל הכותבים הוותיקים במדור: מלי גרין, ליאת קופלמן וכיו"ב). בשביל זה יש את הקטיגורייה חדשות ומחקרים".
M Master Stav New member 25/1/09 #5 אני מסכים איתך ואם זאת הוא כתוב פשוט חלש ..... הוא מנסה להיות מצחיק וקליל והואלא .... במקרה הכי נדיב אני יכול לקרוא לטור הזה טרחני ומשעמם .
אני מסכים איתך ואם זאת הוא כתוב פשוט חלש ..... הוא מנסה להיות מצחיק וקליל והואלא .... במקרה הכי נדיב אני יכול לקרוא לטור הזה טרחני ומשעמם .