טור דה פראנס בעיתונות הישראלית

דני 10001

New member
טור דה פראנס בעיתונות הישראלית

כבר מספר ימים עוקב ולא מוצא אפילו מילה אחת בודדת כתובה על הטור דה פראנס בעיתונות היומית במדורי הספורט, לדוגמא ישראל היום הבוקר : כדורגל עולמי, כדורגל ישראלי, כדורסל ישראלי , אפילו גולף מצאתי ואפס אזכור על הטור דה פראנס כאילו לא קיים דבר כזה , אפילו לא בשוליים של השוליים, וכך יום אחרי יום . נכון לא הייתי מצפה להתיחסות בראש כותרות המדור אבל גם לא להתעלמות מוחלטת מאחד מאירועי פסגת הספורט האירובי העולמי , מהתחרויות הקשות בעולם המהווה מעין " המונדיאל " של
התחום ובהתחשב בעליה המשמעותית בשנים האחרונות של העוסקים ומתעניינים בספורט זה בארץ . פשוט אין מילים .

Moshe Shalit

New member
ממש לא נכון, בעיתון הארץ יש כל יום התייחסות לטור, וסיכומים.

asherme

New member
ידיעות אחרונות

מוסף הספורט, אתמול, עמוד אחרון צד שמאל בקטן כולל תמונה - ידיעה על פרישתו של קונטדור עקב מחלה.

דני 10001

New member
ועדיין.....

הארץ לא קורא "בעוונותי " הרבים ( תלוי בעיני המתבונן כמובן ) . לפחות בישראל היום ובידיעות אחרונות הסיקור זניח ומגוחך ביחס לקנה המידה של הארוע ועד לא קיים בכלל ! וזה עדיין מעורר תמיהה בעיני וגם מסביר ומתקשר כנראה למודעות ולמצבנו הכללי הרע על הכבישים , וזאת ביחס למדינות בהם הספורט הזה זוכה ליותר הכרה ומקום של כבוד.

oferlev9

New member
מי שקורא זיבלונים כמו ידיעות וישראל היום - שלא יתפלא

שהוא לא מוצא שם מה שמעניין אותו .....
&nbsp
רק הארץ ראוי להקרא עיתון בישראל והוא גם מדווח על הטור

NBenam

New member
השאלה שלי היא למי זה משנה

כולנו יודעים שרכיבת אופניים היא לא בדיוק הספורט הכי פופולרי בארץ. מדוע אתה חושב שצריך לכתוב על זה בעיתונים הגדולים? העיתון מתאים את עצמו לקוראים שלו, אולי קוראי הארץ הפלצנים (אני ביניהם) פשוט יותר מתעניינים באופניים?
&nbsp
בסופו של דבר יש באינטרנט כל כך הרבה תוכן איכותי בתחום שלי זה ממש לא מפריע שאין כתבות בעיתונות הישראלית. גם הכתבות שמפורסמות בהארץ הן לדעתי יותר "נגישות" ומיועדות לקוראים שלא בהכרח מתעניינים יותר מדי בטור.

דני 10001

New member
עכשיו הכל ברור לי

היות שחלק גדול מקוראי הארץ הם רוכבי אופניים שלא כקוראי יתר ה " סתם עיתונים לא נחשבים " ,ובמקרה הם בדרכ גם " פלצנים " , כנראה שטעיתי לגבי עצמי ואני לא באמת נחשב לרוכב אופניים או אולי מקסימום רק סתם רוכב לא נחשב . לכך בדיוק התכוונתי כשכתבתי " תגובה אופיינית לקוראי עיתון הארץ " .רק הם קוראים את העיתון הנכון וכל היתר בכלל לא נחשב עיתון, היות וזה עיתון ל" אנשים חושבים " אז רק הם יודעים לחשוב ( כשרק במקרה הם בדרכ חושבים בדיוק אבל בדיוק את אותו הדבר ) ,וכמובן שמה שהם חושבים והדעות שלהם הם הם האמת הצרופה וכל היתר פשוט טועים במקרה הטוב או סתם אוסף כסילים במקרה הרע וכו וכו ....אבל קצת סטינו מהנושא המרכזי, כשיגיע היום שהספורט שלנו יתחיל לקבל איזכור גם ביתר הסתם עיתונים אותם קוראים הסתם אנשים , באותו היום גם ישתפר מצבנו על הכבישים ונזכה ליותר תשומת לב כבוד וזהירות מצד הנהגים . לדעתי יש קשר בין הדברים כי הכל מתחיל בחינוך ובמודעות .

Moshe Shalit

New member
נסחפת חבר, אמרת שאין סיקור של הטור ואני אמרתי שיש.

לפחות יש סיקור של הטור בעיתון אחד והוא הארץ, כל השאר לא קשור תקרא איזה עיתון שאתה רוצה, אך אל תפרש דברים שלא נאמרו. אני בעד שירכבו כמה שיותר בשטח ובכביש בלי קשר לאיזה עיתון קוראים.

חוריפיש

New member
אם Bikepanel לא מתעניינים, אז מה אפשר לצפות מהאחרים?

מתחילת הטור, 3 כתבות עצלות, אין עדכון יומי, פרשנויות או כל דבר אחר.

oferlev9

New member
יאיר בן עמי חזר לשוונג עם סיקור יומי

וסיקור לייב כל יום של הקטע
&nbsp
&nbsp
&nbsp

חוריפיש

New member
אני יודע, אני עוקב שם

ובכל זאת נראה לי מוזר שאתר שכל כולו מוקדש לענף ספורט אחד, לא מסקר את האירוע החשוב ביותר של אותו ספורט.

שידור יומי ישיר של הטור בערוץ ספורט 5

ולאחר מכן סיכום של היום ע"י "פאנל" באולפן.
עם פרשנויות ועוד מידע וחדשות על הנעשה בענף האופניים בארץ ובעולם.
&nbsp
יותר מזה?

ariasdo

New member
את העיתונות מעניין האיש השווה מיליונים 6 מיליון דולר לעונה

רן זהבי קיבל חוזה בסין על סך 60 מליון ₪ לשנתיים + אופציה .
זה יותר מכל תקציב האיגוד וכל תקציב קבוצת המקצוענים סייקלינג אקדמי .

ערוץ 2 שלח כתב לסין עבור כתבה לפריים טיים של סוף השבוע .

אז לכל עיתון או ערוץ בארץ יש את השיקולים שלו בעיקרון כל מה שקשור במדינה בספורט וכסף שווה לכתוב עליו .

בארץ הכדורגל
בכללי וגם כדורסל זה הספורט והמשחק שמעניין את רב חתך האוכלוסייה אופנים זה נחשב עדיין נישה .

העיתונים פונים לחתך רחב יותר של קהל ו % היחס של רוכבי אופנים ואוהבי הטור דפארנס קטן יחסית .

חוץ מזה בשרשור הסבר שיש הרבה חומר ברשת ובטלויזיה שמיועדים ספציפית לרוכב אופנים .

אריה סדובניק

jekyll1

New member
רוכב אופנים אמיתי לא אותו אחד

שקורא את הארץ. אלא האם רוכב עם אולטגרה כשעולה לבר בהר בשבת.
בינתיים הארץ הנו העיתון שכל השנים מדווח באופן קבוע גם על הטור וגם על שאר ענפי הספורט. להבדיל מכל השאר .
אגב מעריך שיש כאן בישראל לפחות מליון רוכבי אופנים כיום. אז נכון שלא כולם מתאמנים 4 פעמים בשבוע אבל עדין הם קיימים

למעלה