טור דה פראנס סה פיני ....

natyh

New member
טור דה פראנס סה פיני ....

היו לפרום 4 דקות או שלוש דקות על נאירו לפחות...אז היו ...
1:12 נשארו ...
קינטנה לקח את הזמן בחזרה בקלילות כזו שפשוט צריך להצטער בשבילו על הקבוצה והמנהל שלו ... הוא כבר ברמה אחרת כמטפס לפחות,מה זה אומר מבחינת פרום .... ?
קומטאדור לא יגיע שוב מחוסל בלי קבוצה לטור , ניבאלי בטוח יארגן את הקבוצה שלו כמו שצריך .... או ימצא אחרת.
ולוורדה , זו כנראה שירת הברבור עבורו , אולי עוד עונה שתיים אך זה כבר לא זה ...

פרום יוכל מחר לסיים בשאמס אליזה ולקפוץ על הטריינר ....
איך זה שיכל לחסל את קינטאנה בשלוש דקות ולא מסוגל להחזיק באלפ דואז בסוף הטור ?

איך זה תעלומות המדע .... התרחקנו מיום המנוחה ואולי התכשירים נהיו יקרים או מסוכנים לשימוש....

בהצלחה פרום , ללאנס הצליח שבע פעמים ....ואני אני לא קונה את זה !
אם זו היכולת של פרום כמטפס אז :אז הוא לא היה מאבד זמן לא אתמול לא היום... והמלומדים שכותבים כאן כתבות מחכימות.... שיכתבו ...

אנגלופוב חד צדדי....

דופינג מעבר ליכולת משפר יכולות התאוששות,אם יש משהו ״מטהר״ סביב פרום זו יכולתו הדועכת בשבוע השלישי,גם ב2013,כמובן בוואלטה 2012(אחרי הפודיום בטור כפועל של ויגו)על איזה חומרים אתה רומז?אם יש חשודים ומורשעי עבר אלו מתחריו של פרום,קונטי עם היסטוריה בעייתית וקבוצות ״משופרות״ בתחילת דרכו,ניבאלי באסטנה עם כל התפיסות בשנתיים האחרונות(ומנהל/בעלים בדמות וינו)אלחנדרו שהושעה. בעבר וקינטאנה שנמצא כחצי שנה באזור שלא ניתן להגיע אליו לבדיקות.אני לא טוען שהם מסוממים,רק טוען שפיזית הדעיכה היחסית של פרום מצביעה על נקיון ולא שימוש.גם היכולת של תומאס שקרס,פורט שלא מצליח לייצר הופעות רציפות.כל זה מצביע על קבוצה נקייה(לפחות מכל חומרי ההתאוששות/סיבולת epo.

ItsikH

Member
הפוך דווקא, חולשה יחסית ביום משמעותי מחזקת את ההשערה
ההפוכה, הסבירה, שאין המדובר באמרוץ. ובכל מקרה, זו יכולה להיות גם החלטה אסטרטגית לשמור כוחות למחר.

ItsikH

Member
אני חושב שאנחנו לא מדברים על אותו יום ובכל מקרה, תתעלם מהערת
י האחרונה, פחות חשובה.

natyh

New member
עוד פחות מובן

מה הכונה :" אני חושב שאנחנו לא מדברים על אותו יום"
הגבת על ההודעה בה נכתב :"פרום יוכל מחר לסיים בשאמס אליזה ולקפוץ על הטריינר"
ההודעה קבעה את סדר היום של הדיון והיא מתיחסת לזמן ומקום מוגדרים , הקטע הוא קטע 20 התאריך ברור והמקום הוא אלפ דואז'
אז איך אנחנו לא מדברים על אותו יום?
הגבת על הודעה ,הודעה שקבעה את סדר היום של הדיון !
אז איך אתה יכול לדבר בתגובה על יום אחר מזה שההודעה מדברת עליו ?

זה היה נראה מתוכנן

כשקינטאנה אתמול תקף אמרתי שאם הוא לוקח מפרום דקה עד דקה וחצי זה יעזור לטהר את חשדות נגדו וזה בדיוק מה שקרה אבל המראה המותש שלו בסוף בראיון ביורוספורט היה די משכנע. ואכן כל הטור השנה נע בין ההופעה בה קרע את קינטאנה לבין זו בה כשל.

למעלה