טור דה פראנס 2014 תעודת פרק א

abeegilat

New member
טור דה פראנס 2014 תעודת פרק א

שלום לכל העמיתים
זו היא ללא ספק תמונת היום כפי שצולמה על ידנו ממסך הטלויזיה. למרות שמבחינה איכותית התמונה גרועה היא מספרת את הסיפר כולו: אלברטו קונטדור שהתרסק בסיבוב ונפצע בברכו סובל מכאבים ולא מסוגל לשוב ולעלות על אופניו. זהו זה קונטדור מצטרף לכריס פרום ופורש מהטור. איזו דרמה. איזה טרגדיה! איזה סיפור.....הקלפים נטרפים.
כל הפרטים כולל סיכום השליש הראשון בלינק המצ"ב למטה
בברכה

משחק הפנטזיה קטע 10

כולם חושבים עכשיו שניבאלי הכריע היום את המרוץ. טוב, הם די צודקים. כל מה שהוא צריך לעשות עכשיו זה לרכוב הגנתי ואם ריצ'י פורט יברח, אז הקבוצה של ואלוורדה תרדוף (וההיפך). הבאסה זה שגם במשחק שלנו המתח ירד פלאים עם פרישת קונטדור. רק חמישה משתתפים בחרו בניבאלי שכנראה הולך לגרוף את כל הקופה וזה אומר (ככה נראה לי בלי ניתוח מעמיק של הקבוצות במשחק) שכל היתר יכולים להתמודד רק על המקום השישי במשחק.
במשחק ממשיך להוביל RideRed ובסך הכל לא השתנו דברים מהותיים בצמרת הדרוג. מחר, ביום המנוחה, אשתדל לעשות טבלה חדשה של "מה היה קורה אילו הסתיים הטור עכשיו".

דבר אחרון, אני לא הייתי בונה על קוויאטקובסקי. מקסימום ינצח קטע בבריחה. נראה לי שבאלפים ובפירנאים הוא יקבל פיגורים הרבה יותר גדולים ממה שקיבל היום.

yuvalind

New member
אחלה TDF ואחלה משחק

אני מניח שיש כאן לא מעט "משתתפים שקטים" שלא נרשמו למשחק. חבל.
זאת הפעם הראשונה שאני משתתף וזה מוסיף הרבה לחוויית הצפייה והמעקב היומיומי אחרי מה שקורה בטור.
לאודי - תודה על הארגון של המשחק, לא טריוויאלי להרים פרויקט כזה.
ומבחינתי, שקוויאטקובסקי בסה"כ ינצח קטע בבריחה. זה יספיק...

למעלה