ואגב- דורוני כיף לך, תמרחי קרם הגנה, שלא תשתזפי לנו חלילה וחס! ואגב- דורון אנחנו ברוגז? אני לא מבינה למה את לא מדברת איתי באייסיקיו? ואגב- אני וחברות שלי הולכות היום לקולנוע! או שנשכור סרט, או שסתם נהיה בקניון לשופינג צנוע. ואגב- קניתי כובע מצחייה לבן של בילבונג, לבן עם סמלים מתכלת, כוסון שכמותו.
הייתי היום ברעננים וקניתי שתי חולצות מהממות! אחת קניתי בפרנזי והיא כזאת עם צאוורון כזה והיא פתוחה עם מחשוף והיא עם מלא פסים צבעונים כאלה והיא מזה יפה! ואת השניה קניתי בקסטרו והיא רשת לבנה עם איזה משהו כתוב עליה באדום והיא מזה סקסית! והשבוע אני הולכת עוד פעם לרעננים או לקניון דרורים ואני הולכת לקנות שני ג'ינסים ואולי עוד חולצה! איזה כיף...!!!
התוכנית "כוכבי השכונה" של גרייניק ואלטרמן זאתי התוכנית שצילמנו לא מזמן זאתי שהייתי בה קהל זאת אחת מהתוכניות (כי צילמנו 2!) יכול להיות שיראו אותי מצטערת שאני לא נכנסת לפה הרבה או לפחות לא כותבת אני לפעמים מסדרת שירשורים וזה אבל אני לא כותבת הרבה אני מפוצצת בדברים לעשות בזמן האחרון ממש מצטערת!!! אוהתב את כולכםםםםםם
היום ב-12:30 תוכלו להצטרף Live בפורום אופניים ליורוספורט , שם ישודר הטור דה פראנס, שאותו יעביר אצלינו כתב הארץ לענייני אופניים- יאיר בן עמי. יהיה שמח, אז כדאי להצטרף לדיון בפורום.
אוונסנס לא מזיזים את עצמם מהמקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז. השבוע סרטאב יורדת ומפנה להם שוב את הפסגה. מתי לאחרונה ראיתם שיר ממקדוניה צועד במצעדים? ומפינלנד? להיטי המחתרת תוקפים את המצעד של תפוז- עכשיו בפינה לשיפוטכם.
אבל לא לכול הסוסים יש מגנים אז לפחות שאני ירכב היה לאות סוס מגנים חוץ מזה עוד היה לי סוס... יום אחד...חחח המגנים שחורים והשמיכה כחולה. השמיכה עלתה 100 שח המגנים הקידמיים גם עלו 100 שח והאחוריים עלו 80 שח בערך. והשוט עלה 35 שח.