טור דה פרנס

מיץ פטל3

New member
טור דה פרנס

נכון זה לא בנושא האולימפיאדה,אך חשוב לי להבין משהו בטור שלא ברור לי. מדוע היו קטעים של ספרינט ליחידים עם הזנקה שיפועית כזו? אני זוכר הזנקות קבוצתיות בעבר.

אשתדל להסביר לך ,נגד השעון

שלום לך ידידי , כאדם שעוקב 55 שנה אחרי TOUR DE FRNCE אני יכול להסביר לך במה מדבד . כדי לגוון התחרות ולתת צ'אנס לכול מומחים למינהם החליטו לפני 20 או 25 שנים אחורה לעשות קטע קצר עד 50 קמ -+ מרוץ אישי זאת אומרת מי שאחרון בדירוג הכללי יוצא ראשון וכול 3 דקות יוצאים לפי סדר עד הראשון בדירוג שהוא יוצא אחרון . ומי שגומר הקטע הכי מהר הוא המנצח . הזינוק בשיפוע כידי לתת לרוכב תנופה ?? ואל תשכך זה תחרות איפו למקצוענים ויש הרבה כסף בקופה . כידי אתה תקח אותי ברצינות ,אני יליד בלגיה שם הענף האופניים הוא מאוד פופולרי . אני עומד לרשותך לכול שאלה ,ותאמין לי ספר של 1000 דפים לא יספיק כידי לספר לך מה אולך מסביב התחרות הגדולה בתבל . בכבוד רב סבא אריה הגב אתמול עניתי למר MONT VENTOUX אני מקווה שזה לא נמחק "??

מיץ פטל3

New member
תודה לך סבא אריה

לא כל-הבנתי. הטור מתחלק לשניים? כלומר הזנקה אישית והזנקה קבוצתית? ז"א:קטע אישי שכל אחד בטורו רוכב 50 ק"מ לבד? ככה שיכול להמשך המון זמן מתי ההזנקה הקוצתית ? האם זה לפי מקצים ? יש לך את החוקה אולי? תודה

lionoftherock

New member
../images/Emo8.gifזה לא כל כך קשור

זה לא כל כך נראה לי קשור לפורום הזה אבל לא נורא...

אני חושב שהנושאים אם פתוחים????

שלום ידידי ,כול עוד שמדובר בספורט אין ביעה , דע לך שמרוץ אופניים על כול ענפיה הוא ספורט אולימפי תמיד לשירותכם בכבוד רב אוס סבא אריה

למיץ פתל שלום ידידי

שלום לך ידידי או ?? לפי מה קראתי אין לך מוסג במה מדובר ב"טור דה פראנס " נכון אז קצת סבלונות אכתוב לעצמי טיוטה ואספר לכם קצת היטוריה על התחרות הזאת . אני לקוח את העינין כמסימה לאומית . אם יש לך שם פרטי יותר טוב למרות שאין לי שום התנגדות לפטל חס וחלילה . תמיד לשירותכם בכבוד רב סבא אריה

למעלה