טור ה-liked pages בצד השמאלי של הטיימליין נעלם

• פותח הנושא Nuala
  • פורסם בתאריך

Nuala

New member
טור ה-liked pages בצד השמאלי של הטיימליין נעלם

שלום לכולם,

בעבר הופיע בצד השמאלי של עמ' הטיימליין טור של כל הדפים שעשיתי להם לייק וזה היה מאוד נוח לגישה מהירה. פתאום שמתי לב לכך שהוא נעלם ואני לא מצליחה להחזיר אותו באמצעות ההגדרות השונות. חיפשתי פתרון בגוגל אבל כל מה שמצאתי היו תשובות ישנות שמתייחסות להגדרות שכבר לא עובדות \ קיימות. עכשיו כדי לראות את הדפים הללו אני צריכה להיכנס לפרופיל, ללחוץ בצד ימין למעלה על more ואז על likes ואז להתחיל לחפש דף מסוים. מישהו יודע איך מחזירים את הטור לטיימליין? אני משתמשת בדפדפן כרום, שפת הפייסבוק היא אנגלית והפרופיל פרטי, מערכת הפעלה ווינדוס 7 באנגלית. תודה!

shoosh2607

Member
מנהל
זה לא קיים כבר המון זמן...

זה בוטל לפני שנה בערך (אם לא יותר).
&nbsp

Nuala

New member
אצלי זה עדיין היה קיים עד לפני כמה ימים

וזו לא הפעם הראשונה שפייסבוק מבצעת שינוי קולקטיבי כלשהו, ואצלי הוא בא לידי ביטוי רק חודשים רבים אחרי. יש דרך לתקן את זה? ניסיתי גם דרך social fixer ולא הצלחתי.

shoosh2607

Member
מנהל
לא אבל יש דרך עקומה במקצת

ברשימה משמאל יש לך interests.
תעמדי על זה ותלחצי על more
שם תבני רשימה חדשה - תכניסי לתוכה את הדפים שמעניינים אותך ואחרי שתסיימי, תלחצי על גלגל השיניים ליד שם הרשימה ותלחצי על add to favorites ואז הרשימה תופיעה לך בחלק העליון.
&nbsp

shoosh2607

Member
מנהל
רגע רגע

מצאתי את זה אצלי - זה תחת pages
זה לא מופיע לך שם?

Nuala

New member
זו בדיוק הבעיה - הופיע עד עכשיו ופתאום נעלם

בעבר כל העמודים שעשיתי להם לייק הופיעו ברשימה ארוכה תחת הכותרת pages בצד שמאל של העמוד. עכשיו פתאום נעלמו ומופיעים שם רק: pages feed, like pages, create page.
&nbsp
ניסיתי את "הדרך העקומה" וזה לא עבד. הצלחתי ליצור list של כל הדפים שעשיתי להם לייק אבל אני לא מצליחה לראות את הרשימה הזו בצד שמאל - לא תחת pages ולא תחת interests. לכן גם אין לי אפשרות להוסיף את הרשימה הזו ל-favorites.

shoosh2607

Member
מנהל
שני דברים

1. ברשימה - את צריכה להיכנס לרשימות, ללחוץ על גלגל השיניים ליד הרשימה שיצרת ולסמן add to favorites
2. מה יש לך תחת like pages שציינת?

Nuala

New member
תשובות

1. עשיתי זאת, אבל זה רק מוסיף ל-favorites את שם הרשימה, לא את האייקונים של כל הדפים כמו שהיה מקודם. אם אני רוצה לראות אותם, אני צריכה להיכנס לרשימה עצמה וזה לא מראה לי את רשימת שמות הדפים אלא מעין news feed של התכנים שרצים בהם כרגע.
2. אין שום דבר, אפילו לא גלגל שיניים. אם אני לוחצת על like page פייסבוק מעביר אותי לעמוד שבו הוא מציע לי דפים שעשויים לעניין אותי. מצ"ב תצלום מסך.

shoosh2607

Member
מנהל
כשאת נכנסת ל - liked pages

בתמונה שהעלית יש שלוש לשוניות - השלישית מראה את הדפים שעשית להם לייק

Nuala

New member
אני כבר יודעת איך להגיע לרשימת הדפים שעשיתי להם לייק

אבל זה עדיין אומר לעבור שלושה מסכים לפחות עד שאני מגיעה אליה. מה שרציתי היה להחזיר את הרשימה של הדפים האלו, במלואה, לתפריט בצד שמאל כמו שהיה קודם (כמו בתמונה הזו שמצאתי עכשיו). כנראה אין דרך לעשות זאת אז אני מוותרת... תודה רבה בכל מקרה על הניסיון לעזור!

shoosh2607

Member
מנהל
מה שהצגת בתמונה

כבר לא קיים לצערי.
הדרך שהצגתי לך זו הדרך הכי מהירה (שתי לחיצות).
צריך לחיות עם השינויים של פייסבוק כל שני וחמישי

למעלה