טור חדש ב- YNET, לעיונכם

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
טור חדש ב- YNET, לעיונכם

ואשמח לתגובתכם. אני אישית לא מתחבר לכתוב. בכלל לא מרגיש ש"נגמרו החיים" מאז בואה של היורשת. אז יכול להיות שחלק נכתב בהגזמה בשביל הציניות וההומור - אבל בכל צחוק יש שמץ של אמת... ואני בגישה אחרת לגמרי מזו של הכותב. אין ספק - החיים השתנו. החיים שהיו לנו לפני הלידה השתנו לגמרי ועכשיו יש לנו חיים אחרים מבחינת התכנים, סדרי העדיפויות, ההתנהלות. אבל לרגע לא הרגשתי ש"נגמרו לי החיים". נגמר שלב אחד בחיים והתחיל שלב אחר, עם קשיים אחרים, אבל גם עם המון שמחות ואושר אחרים. בדיוק כמו שהחיים משתנים במעבר בין רווקות לזוגיות, כמו שהם משתנים במעבר בין ילדות לבגרות, בין בי"ס לצבא, ובין עוד המון סיטואציות בחיים. אז הטור נחמד ומשעשע - אבל אני ממש ממש לא מסכים לתוכן שבו, שמנציח דמות אב היסטרי, בור, אגואיסט, ולא עוזר לקדם את דמות האב הנפוץ יותר (לדעתי) כיום - של אב שותף, מבין, מתעניין, קורא, שטובת זוגתו וילדיו עומדת לנגד עיניו כמו טובתו הוא, אם לא יותר ממנה.

hag70

New member
אני לא מבין איך אתה כל כך סלחן

אולי אני רציני מדי. אולי אין לי חוש הומור. נראה לי כל כך סטריאוטיפי שזה פשוט מזעזע. קצת קיצוני, אני יודע. אבל אותי זה מוציא מדעתי. נכון שהחיים משתנים, נכון ששום דבר לא נשאר אותו דבר. אבל רבאק!! נגמרו לי החיים? ואם אשה היתה כתובת את זה היו מקללים אותה שחבל על הזמן וחושבים שהיא לא ראויה. בקיצור - כבר ראיתי את זה בעבר וזה כל כך עצבן אותי שהפסקתי באמצע ולא טרחתי לראות מה התחדש שם. וסליחה על הקיצוניות.

akavishon

New member
כמו ש Shno כתב - גם לדעתי

זאת כתיבה פרובוקטיבת על מנת למשוך קוראים ולקבל רייטינג. אם הוא באמת מאמין במה שהוא כותב, אני מרחם עליו. צאת מדעתך בגלל זה ?! לא חבל על האנרגיות ? אפרופו הורות - יש סידרה בריטית בהוט (משודרת היום ב 21:30 באקסטרא הוט) על החיי יומיום של זוג בריטי עם שני ילדים קטנים. סידרה מצחיקה בטירוף. יש לי חבר בעבודה, ללא ילדים, שראה את הסדרה ולא הבין מה מצחיק... אז בהקשר של הכתבה - דברים שרואים מכאן לא רואים משם... יכול להיות שאחרי הלידה נקודת המבט שלו תשתנה (לא יכול להיות... בטוח...)

חנול

New member
אותי זה הצליח לא לעצבן בכלל

אולי אני במצב רוח זחוח, אבל ממש לא התעצבנתי. מרחמת עליו. זה הכל. תמונת מצב אמנם נכונה משהו, אבל כתובה במודי היסטרי וזה עצוב לראות. חבל שכל מיני עבות לעתיד יקראו את זה ויקבלו מסר לא נכון. אין לי מה לבזבז מילים ולהגיד משפטים סטייל "הורות זה איך שתקח את זה"..זה ברור. מקווה שזה ברור גם לאבות לעתיד שקוראים את זה. אם זו כתבה רצינית, אז YNET יורדים ברמה לאט לאט ובזהירות..

orenmd

New member
../images/Emo13.gif

חברה, זה אולי הגיל, אבל בכל זאת, קצת חוש הומור! כתבה בגדול טיפשית אך מעלה חיוך. אני לא יכול לדבר בשימכם אך בשמי ובשם חברי, בזמן הריון האישה אנו תמיד צוחקים (הריון ראשון כמובן) שנגמרו החיים, אין ספונטניות, יציאות כל יום יומיים וכו' בגדול אכן נגמרים חיים מסוג אחד ומתחילים חיים מסוג אחר (לא פחות טובים ומעניינים), אז Take it easy

למעלה