טור מס´ 1 - רוברט ת´ורן

Nomero Uno

New member
טור מס´ 1 - רוברט ת´ורן

שלום לכולם זהו הטור הראשון שלי , ואם הוא ימצא חן בעינכם יבואו אחריו עוד רבים וטובים ת´אמת אני לא ממש יודע על איזה נושא לכתוב אז נכתוב ונראה על מה ייצא יאללה לעבודה! התאומות פתחו לאחרונה לאחרונה עוד קו אופנה. ולקו האופנה ל"tweens" הצטרף עכשיו גם "Junior Fashion Line" רוברט ת´ורן בוודאי מחכך ידיים בהנאה , הרי פירוש הדבר שהתאומות יוסיפו ל38 מיליון דולר שלהן עוד כמה אלפי דולרים וכתוצאה מכך גם הוא יקבל תגמול נאה. אבל לבובי ת´ורן יש גם צדדים חיוביים , הוא לא נח לרגע גם לא כשמחזור העסקים של "דואלסטאר" מגיע למילירד דולר בשנה הוא לא נח וכעת על פי הערכת המומחים המחזור הבא יעמוד על כפול מזה ($ 2,000,000,000!!!). ולמען האמת האמת מגיע לו לנוח , מאז שהתאומות היו בנות 4 הוא איתן, מוציא להן סרטים חדשים , סדרות חדשות , דיסקים משחקי מחשב , בובות , קווי אופנה , קו איפור ומה לא ובעיקר מרוויח להן כסף. את ההצלחה המדהימה שלהן ( ובעיקר את הכסף שלהן) הן חייבות בעיקר לו למרות שלפעמים הוא גם מגזים בדאגה לקריירה הקולנועית שלהן כמו המשפט שלו " בתקופה של מבחנים פשוט אי-אפשר להגיע אליהן" מה שמראה אולי על סדר העדיפויות המוזר שלו אבל סך הכל יש לו כוונות טובות ( או שלא....) וכולנו חבים לו תודה על הקריירה הנפלאה של התאומות עד עכשיו טוב , זהו זה יצא קצת על ת´ורן תגובות , הצעות לשיפור וכל דבר אחר אתם מוזמנים לפנות אליי אתם יודעים איפה למצוא אותי שלכם יוני

motib4

New member
אני חושב שהטור מצויין.

יוני יפרסם כל כמה ימים טור, שיוסף לקטגוריה: "הטור של יוני" במאמרי הפורום. גם לשיוש החמודה (שי) יש טור, בו היא תסביר על המוצרים של התומות. הטור הראשון שלה הוא על האופנה. כמו כן גם לקיקושה (קשת) יש טור חדש. כנראה שיעלה גם לנגה (אלקסיס) טור משלה. אם אתם רוצים שתגובה תישמר ולא תעלם בין דפי הפורום, אני ממליץ להגיב על המאמר בלחיצה על: "תגובה" במאמר עצמו. בהצלחה לכל הכותבים וקריאה מהנה לקוראים. שלכם-

למעלה