טור שהתפרסם היום ב"מעריב" (הכתוב)

טור שהתפרסם היום ב"מעריב" (הכתוב)

נוגע ללב, שווה קריאה, ואפילו קריאה שניה.

THE WIZARD 55

New member
קראתי, הצטמררתי, הרגשתי את הקור.

היא צודקת בכל מילה שאמרה. בחורה חכמה ללא ספק. גם אני חושבת שעל ישראל לתת להם לצאת למי שיכול, אי אפשר לכלוא אותם שם. ישנם הרבה אנשים שרצונם לחיות, אנשים טובים ללא ספק, חייבים לתת להם.

Mishkafofer

New member
כאב ללב

התרגשתי מהמשפט: הצמצומים באספקת הדלק והפסקת חשמל של יותר משונה שעות ביום מקשים מאוד על תושבי עזה לנהל חיים נורמליים. ואת המשפט הבא ראוי להדפיס על דף ולחלק לכל תושב שדרות ירי של רקטות מתוצרת בית על אוכלוסייה בשדרות הוא בעיני הוא הבעה של ייאוש. מתברר שתושבי עזה מיואשים כבר 7 שנים ומאז ניתוק היאוש הפך להיות יותר כבד.

גם אני לא הסכמתי עם המשפט הספציפי הזה

מי שמיואש, לא יהיו לו הכוחות הנפשיים להתגרות בחזק ממנו. ואני גם לא קונה את מצג השווא של החמאס, כאילו ההתפתחויות של הימים האחרונים הם "הישג". הפלסטינים יכלו כבר לחיות ברמת חיים דומה לזו של הישראלים, וזה יכול היה להיות הישג!

Mishkafofer

New member
אני עוד זוכר

את הימים שמכוניות מעזה עם לוחיות זיהוי ירוקות נסעו בעיר שלי בלי בעיה וערבים כרעו לתפילה בפארקים ואף אחד לא התרגש. עכשיו? אין מוכניות, ערבים שמתפללים בפארק לא תמצא.

NELLY

New member
../images/Emo186.gifמסכנים

העם סובלת בגלל קבוצת אנשים לא מפותחים שבראש שלהם רק רצח וטרור....איזה מטומטמים

NELLY

New member
סובלת../images/Emo128.gif....סובל../images/Emo127.gif....קפא לי השכל סלחו לי|קר

NELLY

New member
אני עדיין לא כל כך חזרתי לעצמי

לא יודעת מה יש לי ויז אחותי....נראה לי נכנס בי השד אני כל הזמן עצבנית ובלי חיוךךךך

THE WIZARD 55

New member
יהיה טוב, אל תדאגי נשמה, הנה גם אני

עכשיו קמה לשתות תה, גם אני די חולה. הכל שבור אצלי, אבל אופטימית:)

NELLY

New member
אני רוצה פינוק.....מי מתנדב לפנק אותי???

להכין לי ולהביא לי עד למיטה???

THE WIZARD 55

New member
מייק00 בטיול, אני חולה, תסתדרי לבד../images/Emo6.gif

אלא אם כן גבררר יתנדב:)

THE WIZARD 55

New member
מה זה רק שירות חדרים בשבילה?

תביא לי תה עם נענע 2 כפיות סוכר עוגת שוקולד חמה ויש רק משהו אחד שאני הכי רוצה ואף אחד לא יכול לתת לי.

NELLY

New member
יאאא עופר איזה מתוק אתה....

אני לא רוצה הרבה רק.... בבוקר בשעה 8:00 בדיוק ארוחת בוקר...אומלט ירקות עם שתי פרוסות לחם מרוחים בחמאה ומחוממים בתנור לא שרופים.... עם פרח ולהשתדל לסחוט לי מיץ מתפוזים שנקטפו באותו יום... בשעה 11:00 בדיוק לקלף לי 2 תפוחים....ולהביא לי למיטה עם כוס תה חם קצת בין הארוחות מסאג' (אני חולה והגוף עייף וכואב
) בשעה 15:00 ארוחת צהריים מפנקת וטעימה עם מנת עוף או דגים ותוספת ליד לקראת הערב תוכל לפנק אותי עם מה שבא לך..... זהו בלי להתעייף יותר מידייי

מסאג' זה בתוספת תשלום.....

ועשית לי תאבון עם המעדנים האלה...... (חוץ מעוף כמובן
)

אף פעם לא קרה...

ששאלו אותי את השאלה הזו פעמיים באותו יום
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1826&msgid=111851831

עוד ניגון זול על רגשות...עוד ניסיון פאתטי

לגרום לנו הישראלים להרגיש רע ותוך כדי כך בעצם לא להגיד כלום. קר להם? נכון ו.... קשה להם? נכון ו.... הקסאמים הם רקטות תוצרת בית? נו אז? האם זה כלי נשק? כן, האם זה יכול להרוג? כן, האם זה משבש את החיים בשדרות ו75% מילדי שדרות סובלים בתסמיני חרדה? גם כן, זהו, זה הכל, השאר לא משנה, זה לא משנה כמה הם הרגו וכמה הם יכולים להרוג, זה משנה שהם כלי נשק והם משוגרים על אזרחים, את זה אנחנו רוצים להפסיק ואם צריך לחנוק את עזה בתהליך אז עזה תחנק, כן גם האזרחים, מה לעשות, בעזה אין עורף ואין חזית כולם נמצאים באותו המקום, גן הילדים הוא גם המקום ממנו משגרים רקטות. חנות הירקות מאחורה גם יש מחרטה לייצור קסאמים. השכן של הרופא בבית החולים הוא מנהיג בג'יהאד האיסלמי, ככה זה ועם זה חייבים להתמודד מי סובל? ברור שאזרחים, מה עדיף שהאזרחים שלנו יסבלו במקום? לא היה שום מצור על עזה, סתם מילה בומבסטית ומיותרת, היתה אספקה מינימלית של מה שצריך ומי שחסם אותם לגמרי הם החמאס. לא היתה מטרה לעשות מצור ועכשיו שכבר אין יותר מצור - הגבול במצרים נפרץ הם יכולים להפסיק להתבכיין.

למעלה