עכשיו אני יוכל להתפנק על אייל כל השבת איזה כיף רק תגיבו לי אם זה היום או מחר. אייל תעשה לי מסאג תמלא לי אמבטיה תביא לי לאכול אם לא עכשיו איי מתי? שבצלום לכולם ויום אהבה שמח. אז זה היום או שלא? נ.ב - שמישהי מכאן רק לא תכנס להריון מהיום אהבה הזה תיזהרו. אצלי זה קרה במפתיע ללא כל תיכנון בלי יום אהבה מיוחד.
אנחנו התחלנו כבר מהבוקר...התעוררנו מאוחר (הילדים ישנו אצל ההורים שלי והכלב אצל ההורים שלו) לארוחת בוקר וצהריים מפנקת (שאנחנו הכנו יחדיו) בערב נצא למסעדה טובה לחגוג עם חברים, אמנם יום הולדת אבל על הדרך גם את חג האהבה. תיקי, תמיד מרגש אותי לקרוא את מה שאת כותבת לזיו
בעולם שלנו נתנו מידה לכל דבר. את המרחק מודדים במילימטר, סנטימטר ואפילו מטר. לנוזלים המציאו את הליטר. לזמן שחולף - יום, שנה, שעה ודקותיים. לדברים שסוחבים נתנו קילו וגרמים. לצלילים - הדציבלים. לכוכבים - מהירות ושנות אור, מאך - מידה למהירות טיסה ואיך איך עוד לא מצאו מידה לאהבה? אז עד שימציאו אומר לך שליבי גדוש מלא עולה על גדותיו, שאהבתי לך היא אין סופית, היא בלתי נדלית. אהבתי תלך איתך לכל כיוון ומקום שאליו תפנה, יש לי לחלק לך ללא הגבלה. אז קח למסע שלך ממני אהבה.