טו באב חוגגים את חג האהבה היום בערב או מחר??
ה הילה_והגבר New member 23/7/02 #5 מה זה משנה, העיקר לחגוג ! כרומניה גאה אני אומרת - כל סיבה למסיבה ! תחגגו היום ומחר ואי"ה כל יום בחייכם... אבל לשאלתך - מחר יום ד´ הוא ט"ו באב עצמו... אז אפשר להתחיל לחגוג היום ולהמשיך מחר...
מה זה משנה, העיקר לחגוג ! כרומניה גאה אני אומרת - כל סיבה למסיבה ! תחגגו היום ומחר ואי"ה כל יום בחייכם... אבל לשאלתך - מחר יום ד´ הוא ט"ו באב עצמו... אז אפשר להתחיל לחגוג היום ולהמשיך מחר...
D dorlim New member 23/7/02 #7 תשובה מוסמכת ../images/Emo22.gif מאחר והספירה העברית מתחילה עם רדת החשיכה הרי שמרדת החשיכה היום בערב יתחיל טו באב ולמעשה מחר זה התאריך עצמו(כמו שאמרה הילה של הגבר...) לימור
תשובה מוסמכת ../images/Emo22.gif מאחר והספירה העברית מתחילה עם רדת החשיכה הרי שמרדת החשיכה היום בערב יתחיל טו באב ולמעשה מחר זה התאריך עצמו(כמו שאמרה הילה של הגבר...) לימור
א אתי@ New member 23/7/02 #8 כלומר... מחר בערב זה כבר אחרי זה אומר שצריך להתארגן עוד היום על מתנה וואו, אם ככה - אני רצה חייבת להספיק
כלומר... מחר בערב זה כבר אחרי זה אומר שצריך להתארגן עוד היום על מתנה וואו, אם ככה - אני רצה חייבת להספיק