טו בשבט אז מה עושה עם ישראל בקנדה לכבוד טו בשבט? אני מבין שנטיעות כבר לא עובד.. טו בשבט שמח לכולם!
A alon114 New member 17/1/03 #1 טו בשבט../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif אז מה עושה עם ישראל בקנדה לכבוד טו בשבט? אני מבין שנטיעות כבר לא עובד.. טו בשבט שמח לכולם!
טו בשבט../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif אז מה עושה עם ישראל בקנדה לכבוד טו בשבט? אני מבין שנטיעות כבר לא עובד.. טו בשבט שמח לכולם!
ה הדודה המתוקה New member 17/1/03 #2 לעומת זאת אצלנו בקנדה או לפחות בטורונטו מתקיים הפסוק "כל הגן לבש לבן" ו"שלג על עירי" די תופס כאן לא?
A alon114 New member 18/1/03 #3 טו בשבט בוונקובר אצלנו כידוע לא יורד שלג וכבר 4 ימים לא ירד גשם (שיא)
Z ZAMY New member 18/1/03 #4 חג לאילנות בבריטיש קולומביה../images/Emo143.gif השנה זה יצא בweekend וזהו מזלם הגדול. לא עובדים ב logging camps
חג לאילנות בבריטיש קולומביה../images/Emo143.gif השנה זה יצא בweekend וזהו מזלם הגדול. לא עובדים ב logging camps
T Torontonian New member 20/1/03 #7 Where? which wednesday?please givel ve full information Few years ago I tried to get tickets to see Maty Caspi, but they were sold out, maybe now we get more lucky
Where? which wednesday?please givel ve full information Few years ago I tried to get tickets to see Maty Caspi, but they were sold out, maybe now we get more lucky
D drz400e New member 19/1/03 #5 נטיעות?../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif ים שישי היה יום קר במיוחד בטורונטו(-17), אבל עם השמש שהציפה אותנו, היה קשה להמנע מלצאת עם המצלמה.
נטיעות?../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif ים שישי היה יום קר במיוחד בטורונטו(-17), אבל עם השמש שהציפה אותנו, היה קשה להמנע מלצאת עם המצלמה.
J jnf New member 21/1/03 #8 למה לא עובד קרן קיימת בהחלט פעילה בקנדה ועושה רבות למען נטיעות בארץ ראה נא הודעתי טו בשבט בטורונטו