טו-טו הרכבת...
פינת הקיטורים

טוטי30

New member
אני אתחיל...

חייבת לספר לכם על טקס יום הזכרון לחללי מערכות ישראל שנערך כאן במרכז הקהילה היהודית על ידי השליח הקהילתי של הסוכנות. קודם כל אני חייבת להודות שיבבתי בשני קטעים במהלך הערב (45 דקות): בשיר של בועז שרעבי על רון בשלוש שפות לרקע תמונות של יובל ובתקווה. אבל... כמה דקות אחרי שהתחלנו נכנסו 60 סטודנטים בערך והפריעו בחוסר כבוד משווע. באצמע היזכור הכל כך מרגש של הרבי, קפצה שקופית עם מוזיקה שמחה... ממש בשניה שהטקס הסתיים, מישהי צווחה במגאפון שכולם מתבקשים לצאת מהאולם עכשיו! ממש הרגשנו שמגרשים אותנו. הוקצבו לנו 45 דקות להתייחד עם זכר הנופלים - והיידה - החוצה. נורא כואב לי שככה עבר לי יום זיכרון. כל כך רציתי טקס הגון. חבל.

חגית99

New member
מצטרפת לקיטורים!

יום עצמאות די עצוב עבורנו. אישי בצבא ולא יצא. גל הופיעה אתמול והוא לא ראה אותה,לפחות סבא וסבתא השקיעו ובאו מרחוק לראות. אנחנו עכשיו לבד בבית וגל בוכה שככה ניראה יום העצמאות. למזלי את בר הזמינה אחת האימהות מהגן. אני לא יודעת איך זה קרה אבל כל השכנים/חברים נסעו היום והם לא בבית אז אין לנו לאן ללכת, והאמת שאין לי כח להיסחב עם שלושה ילדים בדרכים כל המדינה על הכבישים. שיהיה לכולם חג עצמאות שמח חגית.

משעמם ליייי../images/Emo4.gif

אתמול לא חגגתי כבכל שנה בגלל החוליגנים הקטנים עם הקצף והפטישים והיום אי אפשר לצאת למנגל... לא נורא,אולי עוד שנתיים

גם אני במצבך../images/Emo4.gif

גם בעלי הוא איש כוחות הביטחון ולא נמצא בבית כבר שבועיים(חוץ מהסופ"ש), את יום העצמאות אני מעבירה גם בבית,למזלי הילדים עדיין קטנים מאוד בשביל להבין שזה יום עצמאות אז אין קיטורים. אז אני מצטרפת לקיטורים שלך. שיהיה לנו יום עצמאות שמח

dafgol

New member
אין לי קיטור....סתם מבואסת...

היום לפנות בוקר הלך לעולמו אבא של חברה שלי.....( חברת ילדות , אנחנו " דור שלישי " של חברות בין המשפחות ). הלך לישון אחרי החגיגות אתמול....ולפנות בוקר חטף התקף לב..... איך החיים מתעתעים בנו...... שנהיה בריאים

משתתפת בכאבך דפנהל'ה ../images/Emo10.gif

באמת עצוב מאוד ! תמסרי לחברתך את תנחומיי
אכן, החיים מתעתעים....

shirka

New member
והבעלול שלי בכלל בחו"ל...../images/Emo10.gif

אבל הפעם קצר, הוא חוזר מחרתיים לפנות בוקר. החג עבר טוב אבל... הייתי באזכרה והייתי המון בשמש וחטפתי מכת חום איומה. באמצע הלילה התעוררתי עם מיגרנה מטורפת שהתגברה משניה לשניה ואיתה גם בחילות איומות
! (להזכירכן -לא יודעת להקיא-מתעלפת במקום זה) בקיצור: לילה זוועה. מזל מזל מזל שבת דודה שלי באה לארח לי חברה שאני לא אהיה לבד וטיפלה בי וגם קמה לנועה שהתעוררה מזיקוקים
(לראשונה בחיי שנאתי אותם!!)... שיהיה טוב.

למעלה