../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזה מה שחסר לי שכולכם פה-
תקראו מה כתבתי לה...... חחחחחחחח אני שם נפשי בכפי
ורושם פה: בקצרה- הרעיון להימנע מדימומים הוא לא לגרום לחיכוך מיותר בין נימים ב... או בין היציאות (מילים של רופא
) לאיזור הדימום (פיסורה=פצע פתוח באיזור ) אז מה עושים? ראשית- אוכלים דברים רכים, פחות חריפים או חמים מידיי וכו' שותים המון בשעת אכילה וסתם כך, (מועיל גם סתם מפני הכימו...) שותים שמן פרפין (מירשם מהרופא-עדיף) גורם למניעת חיכוך מיותר בשעת היציאה, וכן- מריחה קבועה של וזלין על איזור ה... פשוט-שוטפים קבוע שם, היטב, ומורחים מעט וזלין על איזור הדימום או סתם כך... ואז נימנע ככל האפשר מפציעה חוזרת של האיזור הרגיש,ודימום. במקרה שאין יציאות (עצירות) אז ברור שהצואה קשה מידי, וכשהיא תצא היא פשוט תיקרע את הנימים או תתחכך עם הפצע וישוב הדימום המעצבן- אז לבקש מירשם לסירופ "לויולק" LEVYULAC" סירופ נפלא שמעורר פשוט את הגוף ליציאה, הוא מפרק את כל האוכל בבטן ויוצאת "תרבית צואה" רכה רכה רכה.... [
] ואז חסכנו שוב את החיכוך, הדם, והעצבים............. יש לבקש מהרופא את המירשם לסירופ - ולשאול על המינון, אני למשל לא לקחתי יותר מ-20 CC פעם ביומיים, פעמיים בלבד לאחר כל טיפול, וזה עזר לי בהחלט! שוב- מקווה שעזרתי לאוחתך (ציפור דרור) ולאחרים הקוראים את זה... מקווה שלא תצחקו מהלשון "העדינה" והיציאות שלי (תרתי משמע) פה... כמה לשונות לא ברורים רשמתי פה, או 3 נקודות [כאלו...]
[כאילו ראבק-קשה לי לכתוב "פי הט..." שוב לא כתבתי, כניראה זה קשה..] אז יאלא חבר'ה-לילה טוב רק בריאות נ.ב. חייב להזכיר-כשנפגשתי עם רופא בביטוח לאומי הוא שאל על זה.. ואמר לי-בסך הכל אין מה להיבהל
מזה בכלל!! גם אם רואים דם באסלה לאחר היציאה, ממש לא להיבהל, זה לא רציני, זה רק יותר מעצבן ולא נעים, והעיקר הוא לשמור על היגיינה באיזור, לשטוף היטב תמיד את האיזור, ולדאוג לניקיון אישי, והוא דווקא התעניין ברעיון של מריחת הווזלין כמניעה לחיכוך מיותר ויציאת דם, ואמר שזה רעיון ממש פשוט ונחמד. אבל שוב-לא להיבהל. אלו דבריו. לסיכום- לי אישיית לאחר סוף הטיפולים ב"ה אין זכר לבעייה זו