טחינה - עם מים קרים או חמים או שלא משנה?
אני תמיד מכינה טחינה עם מים קרים כי קראתי איפשהו, מזמן מזמן, שכך "חייבים" ושבזכות המים הקרים הטחינה יוצאת לבנה יותר.
אבל לפני שבוע נשארו קצת מים חמים בקומקום וכדי לא לבזבז, השתמשתי בהם להכנת הטחינה (למה לא לשמור בקומקום? כי אז נוצרת אבנית) - והתוצאה היתה לא רק טעימה אלא גם היה יותר קל לערבב את הטחינה. גם לא הבחנתי שינוי בצבע.
אז מה, עד עכשיו סתם הייתי שבויה בקונספט מטופש? איך אצלכם?
אני תמיד מכינה טחינה עם מים קרים כי קראתי איפשהו, מזמן מזמן, שכך "חייבים" ושבזכות המים הקרים הטחינה יוצאת לבנה יותר.
אבל לפני שבוע נשארו קצת מים חמים בקומקום וכדי לא לבזבז, השתמשתי בהם להכנת הטחינה (למה לא לשמור בקומקום? כי אז נוצרת אבנית) - והתוצאה היתה לא רק טעימה אלא גם היה יותר קל לערבב את הטחינה. גם לא הבחנתי שינוי בצבע.
אז מה, עד עכשיו סתם הייתי שבויה בקונספט מטופש? איך אצלכם?