מת על הטחינה ירושלמית, בקופסאה תכלת."אדם נחשב מבוגר ברגע שהוא מפסיק להוסיף לכל דבר קטשופ ומתחיל להוסיף לכל דבר טחינה", כך טוענת האימרה שמנסה למצוא את ההצדקה להתמכרות (השמורה בעיקר למבוגרים) – לטחינה.
איזו טחינה אהובה עליכם?
הטחינה אכן טעימה.מת על הטחינה ירושלמית, בקופסאה תכלת.
היא מלוחה חכן רצוי לא להוסיף מלח.
אני מאד אוהב את טחינה ירושלים , אבל מעדיף את הטחינות של הערבים , היונה , רק לא בארכה"אדם נחשב מבוגר ברגע שהוא מפסיק להוסיף לכל דבר קטשופ ומתחיל להוסיף לכל דבר טחינה", כך טוענת האימרה שמנסה למצוא את ההצדקה להתמכרות (השמורה בעיקר למבוגרים) – לטחינה.
איזו טחינה אהובה עליכם?
ואני מעדיף את הטחינה שאני מכין מטחינה גולמית, שגם אותה אני מכין.אני מאד אוהב את טחינה ירושלים , אבל מעדיף את הטחינות של הערבים , היונה , רק לא בארכה
שאפו אבי, יום אחד תביא את המקסר שלך למפגש ותלמד את כולנו להכין טחינה מטחינה גולמית מעשי ידנו.ואני מעדיף את הטחינה שאני מכין מטחינה גולמית, שגם אותה אני מכין.
לא קונה בארכה, איני מכירה יונה.אני מאד אוהב את טחינה ירושלים , אבל מעדיף את הטחינות של הערבים , היונה , רק לא בארכה
מת על הטחינה ירושלמית, בקופסאה תכלת.
היא מלוחה חכן רצוי לא להוסיף מלח.
אני מעדיף את הטחינה שאני מכין מטחינה גולמית, שגם אותה אני מכין."אדם נחשב מבוגר ברגע שהוא מפסיק להוסיף לכל דבר קטשופ ומתחיל להוסיף לכל דבר טחינה", כך טוענת האימרה שמנסה למצוא את ההצדקה להתמכרות (השמורה בעיקר למבוגרים) – לטחינה.
איזו טחינה אהובה עליכם?
שמענו, תביא כבר לטעום.אני מעדיף את הטחינה שאני מכין מטחינה גולמית, שגם אותה אני מכין.
כשיתארגן מפגש אביא!!!שמענו, תביא כבר לטעום.
מעולה, כול הכבודכשיתארגן מפגש אביא!!!
אם אני משיגה- טחינה הר ברכה. עדיפות שניה- טחינה ירושלים. אם אין בסופר אז אל-ארז. עבור עוגיות טחינה אני קונה את זו של אחווה שאין בה מלח."אדם נחשב מבוגר ברגע שהוא מפסיק להוסיף לכל דבר קטשופ ומתחיל להוסיף לכל דבר טחינה", כך טוענת האימרה שמנסה למצוא את ההצדקה להתמכרות (השמורה בעיקר למבוגרים) – לטחינה.
איזו טחינה אהובה עליכם?
לא אוהב טחינה ולא מוסיף טחינה לשום דבר, אבל אוהב חלבה ועוגיות טחינה. כשזה במרקם נוזלי זה לא בשבילי."אדם נחשב מבוגר ברגע שהוא מפסיק להוסיף לכל דבר קטשופ ומתחיל להוסיף לכל דבר טחינה", כך טוענת האימרה שמנסה למצוא את ההצדקה להתמכרות (השמורה בעיקר למבוגרים) – לטחינה.
איזו טחינה אהובה עליכם?
אז תעשה את זה באיזה מרקם שאתה רוצהלא אוהב טחינה ולא מוסיף טחינה לשום דבר, אבל אוהב חלבה ועוגיות טחינה. כשזה במרקם נוזלי זה לא בשבילי.
זה העניין, רק כשזה חלבה או עוגיות אני אוכל את זה.אז תעשה את זה באיזה מרקם שאתה רוצה
אני אף פעם, גם בתור ילדה, לא אהבתי קטשופ."אדם נחשב מבוגר ברגע שהוא מפסיק להוסיף לכל דבר קטשופ ומתחיל להוסיף לכל דבר טחינה", כך טוענת האימרה שמנסה למצוא את ההצדקה להתמכרות (השמורה בעיקר למבוגרים) – לטחינה.
איזו טחינה אהובה עליכם?
סחתיין על העלאת הנושא, מת על טחינה."אדם נחשב מבוגר ברגע שהוא מפסיק להוסיף לכל דבר קטשופ ומתחיל להוסיף לכל דבר טחינה", כך טוענת האימרה שמנסה למצוא את ההצדקה להתמכרות (השמורה בעיקר למבוגרים) – לטחינה.
איזו טחינה אהובה עליכם?
מהבוקר חיכיתי שתענה , הייתי בטוח שזה נושא קרוב לליבך בין הנושאים הרביםסחתיין על העלאת הנושא, מת על טחינה.
האהובות עלי לפי סדר העדיפות:
כרוואן (מוכרת כטחינת היונה).
אלארז.
אלאמיר (הנסיך).
טחינה טובה בעיני היא טחינה שאני נהנה ללקלק ממנה גם ללא שום תוספת/תיבול אבל ברור שהכל עניין של טעם אישי.
פחות לליבי, יותר לקיבתיהייתי בטוח שזה נושא קרוב לליבך...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.