טחינה

שמלת תחרה1

Well-known member
"אדם נחשב מבוגר ברגע שהוא מפסיק להוסיף לכל דבר קטשופ ומתחיל להוסיף לכל דבר טחינה", כך טוענת האימרה שמנסה למצוא את ההצדקה להתמכרות (השמורה בעיקר למבוגרים) – לטחינה.
איזו טחינה אהובה עליכם?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20201123-081923_Chrome.jpg
    Screenshot_20201123-081923_Chrome.jpg
    KB 334.5 · צפיות: 1

מקסים 45

Well-known member
"אדם נחשב מבוגר ברגע שהוא מפסיק להוסיף לכל דבר קטשופ ומתחיל להוסיף לכל דבר טחינה", כך טוענת האימרה שמנסה למצוא את ההצדקה להתמכרות (השמורה בעיקר למבוגרים) – לטחינה.
איזו טחינה אהובה עליכם?
מת על הטחינה ירושלמית, בקופסאה תכלת.
היא מלוחה חכן רצוי לא להוסיף מלח.

GoldenEyes

Well-known member
איזו טחינה אהובה עליכם?
אני מאד אוהב את טחינה ירושלים , אבל מעדיף את הטחינות של הערבים , היונה , רק לא בארכה

אבי בן 1231

Well-known member
מת על הטחינה ירושלמית, בקופסאה תכלת.
היא מלוחה חכן רצוי לא להוסיף מלח.
איזו טחינה אהובה עליכם?
אני מעדיף את הטחינה שאני מכין מטחינה גולמית, שגם אותה אני מכין.

משתפרת1

Well-known member
איזו טחינה אהובה עליכם?
אם אני משיגה- טחינה הר ברכה. עדיפות שניה- טחינה ירושלים. אם אין בסופר אז אל-ארז. עבור עוגיות טחינה אני קונה את זו של אחווה שאין בה מלח.

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
איזו טחינה אהובה עליכם?
לא אוהב טחינה ולא מוסיף טחינה לשום דבר, אבל אוהב חלבה ועוגיות טחינה. כשזה במרקם נוזלי זה לא בשבילי.

צביה.ש

Well-known member
איזו טחינה אהובה עליכם?
אני אף פעם, גם בתור ילדה, לא אהבתי קטשופ.
תמיד אוהבתי ואוהבת טחינה. אפילו יותר מחומוס.
אני קונה טחינה משומשום מלא של "בראכה...

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
איזו טחינה אהובה עליכם?
סחתיין על העלאת הנושא, מת על טחינה.

האהובות עלי לפי סדר העדיפות:
כרוואן (מוכרת כטחינת היונה).
אלארז.
אלאמיר (הנסיך).

טחינה טובה בעיני היא טחינה שאני נהנה ללקלק ממנה גם ללא שום תוספת/תיבול אבל ברור שהכל עניין של טעם אישי.

GoldenEyes

Well-known member
סחתיין על העלאת הנושא, מת על טחינה.

האהובות עלי לפי סדר העדיפות:
כרוואן (מוכרת כטחינת היונה).
אלארז.
אלאמיר (הנסיך).

טחינה טובה בעיני היא טחינה שאני נהנה ללקלק ממנה גם ללא שום תוספת/תיבול אבל ברור שהכל עניין של טעם אישי.
מהבוקר חיכיתי שתענה , הייתי בטוח שזה נושא קרוב לליבך בין הנושאים הרבים
שמח שיש לנו את אותו טעם מעולה של קרוואן :)

למעלה