"טיאר ברשת"

בהביבו

New member
"טיאר ברשת"

מי ראה אתמול? בין 24:00 ל - 02:00 לפנות בוקר? לנמרוד - נימי היה שם, כלא שש.. מישהו ראה?

בהביבו

New member
../images/Emo4.gif .. הדר:

אני מסי\כים איתך
סיון - לא חברים!

סיונול

New member
גמל??? כל כך לא.. יוווו אנשים!!

אין לכם טעם בשיט!!! רציני.. הוא ממש יפה..!!! ומדהים!!!! חחח טובאני נסחפת. אלב הוא נראה טוף!! יאאאמממייייי בן... גם אתה יפה.. אל תקנא..:)

סיון....

תראי כמה אני אוהבת אותך, פעם הבא שהוא מבקר את דודה שלי את באה איתי לראות את הגמל במו עינייך ! את תביני כמה הוא גמל במציאות...

choul

New member
הייתי אומר סיון

תפסיק לכתוב כמו איזה מתלהבת אין לכם שיט פאקינג "בלה בלה" זה נראה נורא!

choul

New member
שקט

זאת הייתה הודעה לסיון אין לי שום כוונה להיכנס לריב וזה שאת עצבנית או מה שיש לך(עדיף שלא תפרטי) לא קשור אליי ואין לי כוונה לריב איתך עכשיו חבל...

אין לי כוונה לריב בכלל...

ואני ממש לא עצבנית... אני בחורה שומרת שלום... סיון לא נמצאת כרגע וסתם בתור חברה שלה התעניינתי למה יש לך בעיה עם איך שסיון מדברת... אהבה

סיונול

New member
גגגגגררררררר ( וכן אני משמיעה את

הקול הזה גם במציאות!!) תשאלו את הדר מקס וליאור... ומה לעשות ככה אני מדברת.. וזה ממש לא בכוונה להיות מתלהבת.. סורי שזה נשמע ככה... אבל תתמודד!!!! והדרררררררררררררר חולה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!! יייאאאאאמייייייייייי!!:) יאאאאאאאא וו-מאןןןןןןןן

בעעעעעעעעעעע....

עופרי??? זה אתה??? מה נסגר איתך??? לא לימדתי אותך להיות נחמד??? והדר היא הבנאדם הכי מתוק בעולם אז ד-י!!! מווואה עליך...

סיונול

New member
עופרי חמוד!!!!

מה הבעיות שלך??? שקל...? שתיים?? באמת אני מוכנ הלתרום כמה שצריך אם זה מה שיעזור לך... ואם יש לך בעיה אם איך שנאי מדברת פשוט אל תיכנס להודעות ממני.. זה נורא פשוט ואז לא תצטרך לקרוא את הדיבור והמתלהב שלי... טוף?....

סיונול

New member
דודה??? גמל?????? וואט?????

מה הקשר בינהם?.... ולמה לא ידעתי עם הביקורים האלו לפני?? או שאני כן... והסנילייות שלי בהתפרצות...

לא ידעת על הביקורים...

כי זה לא התנגש באיזה שהוא שלב בשיחות שלנו ( שחושבים על זה אנחנו בעצם מדברות על מכנסיים ואיגור...אני חושבת שהקשר שלנו מצומצם מידי...יבוא יום ואני אשתעמם ממכנסים ואת כבר לא תפנטזי על איגור..ומה אז ? פחד...) הפעם זאת לא הסיניליות שלך...

סיונול

New member
חחחחחחח זה כל כך נכון!!!

חחחחחחחחחחח הקשר לשנו מצומצם אלב זה מה שמיוחד בו... ולא נכון אנחנו מדברות גם על מוקי ניליות וכו'... טוב שהואיבוא לביקור.. אז אני שם!!! מובן?..

מובן !!

זה הולך להיות פדחני במיוחד דודה שלי כל הזמן מזכירה לו שהוא כזה ילד טוב ומקסים... פעם ראשונה ששמעתי אותה מדברת איתו נפלתי מצחוק...

למעלה