טיבי , אני לא ל כך חרדה לעברית .

tamarsharoni

New member
טיבי , אני לא ל כך חרדה לעברית .

אני מאמינה שהשפה מספיק חזקה כדי לשרוד , ולא נורא אם לפעמים משתרבבת טעות , אם זו טעות סופר ואם טעות עקב חוסר ידיעה . אל תשכחי שאנו מדינה של המון עולים , ולא כולם שולטים ברזי השפה . כך שמי שכותב עם שגיאות פה ושם , זה עדיין לא סוף העולם , אפשר להתגבר , להבין ולקבל . לא הייתי רוצה שיעשו הכתבות ורק מי שכותב בלי שגיאות יתקבל . ומה עם הפיסוק והסגנון , והרמה , והנושאים , ואין לזה סוף . כל חבר/ה יכתוב איך שיודע . הרי כולנו חובבנים לא ממקצוענים בכתיבה . עד כה בפורום . בעיתונות החיצונית כמעריב , ידיעות ,לאשה ,וואלה , ynet וכו . זו עתונות מיקצוענית . וחיבים להקפיד על שפה נקייה תרתי משמע .

tamarsharoni

New member
איזה בושות , כבר טעיתי .
טובי
, ולא טיבי . sorry

yaely222

New member
ערב טוב לכולם ולתמר,
תמר, מקבלת בשתי ידיים את הטיעונים שלך, כול מילה בסלע. יש עדיין עוד קבוצה, של אנשים פרטיים, הכותבת בשיטה עיוורת או באייפון ולא מגיהים את שכתבו. איני מדברת על טעות אחת חלילה, אלא על קטעים שלמים מלאים בשגיאות שהאנשים האלה כותבים מבלי לקרוא שנית מה כתבו. לפעמים הקוראים אינם מבינים מה נכתב בקטע. זו ממש מכה.
הבוקר ברכתי על הכתיבה בתפוז.
אתמול חשבתי שסגרו לנו אותה.

טובי1952

New member
שלום ושמחה שאפשר כבר לכתוב פה

תמר, אין בעייה בכלל. שמי האמיתי הוא טובה, ופה החלטתי לקרוא לעצמי TOVY,כך מכנים אותי חלק מהחברים שלי. לא קרה שום דבר אם כתבת את שמי בשיבוש. לא נורא. כיף לכתוב פה, גם אני חששתי שהגיע הקץ לפורום, אבל תודה לאל שזה נשאר. החיים חוזרים למסלולם. אני קוסמטיקאית וב"ה הלקוחות חוזרים לקבל טיפול, כמעט כולם וזה משמח אותי. אשמח לשמוע גם מאחרים פה במה הם מתעסקים כי הרוב כנראה בפנסיה. להשתמע

גיורא26

New member
לילה. לילה טוב

שלום כולם, היום גם אני הבחנתי בחסרונו של שי חבל
. טובי, אני שמח שהלקוחות חזרו אליך, אנחנו צריכים נשים יפות ומטופחות ובזכותך הן בטח כאלה. תמר, גם אני חושב שאת צודקת. צריך לדרוש מהעוסקים בכתיבה כבמקצוע שיקפידו על השפה. אני לא מתעסק במקצוע הזה ובכול זאת משתדל מאוד לכתוב ללא שגיאות ובתחביר נכון. עד לפעם הבאה להשתמע

למעלה