טיבי ושריד

• פותח הנושא mek2
  • פורסם בתאריך

mek2

New member
טיבי ושריד

כרגע אני צופה בתוכנית של משעל חם!! אני רואה את הכתבה שהכינו ואז אני רואה את תגובות אנשי הליכוד ואת של יוסי שריד וגם את של טיבי אני פשוט ראה ``זוע`` בעיניים שלי איך איש המרצ וטיבי ממש מצדיקים את הירי של כפר עוג`ה וזה פשוט קשה איך יכול להיות שבמדינת חוק שקמה יש אנשים כאלה אשר פשוט נגד המדינה שלהם!!!!!! איך לא מוצאים אותם מהחוק????? אנשים ששונאים את המדינה של עצמם ומצדיקם את הירי של עוג`ה על העוברים בכביש ואומרים שחלה ירדה בירי מה זה ירדה ?.? זה שיורים בכלל זה כבר חמור אבל אם מאימים אז זה לא טוב כבר כול המשטרה חוקרת אנשים שלא עשו כלום!!!! אז עכשיו לעיניין כמו שהוציאו את כהנא אז ככה גם להוציא אנשים שנגד המדינה שלהם כמו שריד וטיבי אז השאלה שלי היא האם צדקו שהוציאו את כהנא מהחוק ואת שריד לא??? אנא הגיבו על הודעה זו!!!

goldy

New member
שאלה לעיניין

תחשוב על זה ככה: אם הוציאו את כהנא אז חייבים להוציא שמאלנים שאומרים להפוך את ישראל לפלסטין...רגע, אז כל המפלגות יהיו ימניות?? :) לא, זה לא רעיון טוב, חייבים שיווי משקל: אם לא יהיו שמאלנים תהיה פה מלחמה ומי יודע איך היא תיגמר אם לא יהיו ימניים תהיה פה פלסטין ואז חלום המדינה היהודית ימות ומי יודע מתי יקום לתחייה... אוף השמאלנים האלה :)

כהנא מחוץ לחוק שריד בתוך החוק

כהנא הטיף לרצח וללקיחת החוק לידיים דבר שאסור במדינה דמוקרטית גם הרוצח יגאל עמיר ניסה לרצוח את הדמוקרטיה ולשמחתי ניכשל בכך יוסי שריד להבדיל - גם הוא אוהב את המדינה אבל שונה דרכו משלי וזכותו כמו כל אחד אחר לומר את דעתו =אבל= אחמד טיבי יועצו של רב המרצחים הראיס יאסר עראפאת מכהן בכנסת ?? אפילו חכמי חלם לא יכלו להמציא שטות גדולה מזו וכי מאמינים אנו שאינו מדווח כיום לרשות וגרורותיה? מאנשי השמאל אבקש רק שיסבירו לעצמם ולאחר מכן לי היכן בעצם הקו האדום שלהם שעד שם יסבלו?

למעלה