טיגון בשמן
שלום, אני קורא באינטרנט ידיעות סותרות בנוגע לנזקים שנגדרמים כתוצאה מטיגון בשמן זית. פעם אחת ולתמיד - האם ישנה תשובה חד-משמעית באיזה שמן עדיף לטגן? שמן סויה אינו בריא ושמן זית נחשב ככזה שמשחרר מרכיבים לא בריאים בזמן טיגון ארוך. אז? שמן קנולה? אגב, לתיבול סלטים אני משתמש בשמן פשתן כך שאם לא אטגן בשמן זין - הוא יצא לגמרי מהתפריט. בריא? תודה רבה.
שלום, אני קורא באינטרנט ידיעות סותרות בנוגע לנזקים שנגדרמים כתוצאה מטיגון בשמן זית. פעם אחת ולתמיד - האם ישנה תשובה חד-משמעית באיזה שמן עדיף לטגן? שמן סויה אינו בריא ושמן זית נחשב ככזה שמשחרר מרכיבים לא בריאים בזמן טיגון ארוך. אז? שמן קנולה? אגב, לתיבול סלטים אני משתמש בשמן פשתן כך שאם לא אטגן בשמן זין - הוא יצא לגמרי מהתפריט. בריא? תודה רבה.