פילוסופית קטנה
New member
טיגון טופו
היי לכולם! אני מנסה לטגן טופו כשלעצמו או כחלק ממוקפץ בסגנון סיני. הוא לעולם לא יוצא לי כמו שיוצא במסעדות ובמיודח כמו שאכלתי בתאילנד ובמזרח. שם זה יוצא קריספי ופריך וממש טעים ובפנים זה קצת רך, ואילו כשאני מטגנת את זה, זה נהיה קצת חום בקצוות, אבל בפנים זה רך מאוד, בקיצור לא נהיה קריספי. מישהו מכיר שיטות טובות לטיגון טופו כך שייצא כמו שאני אוהבת?
היי לכולם! אני מנסה לטגן טופו כשלעצמו או כחלק ממוקפץ בסגנון סיני. הוא לעולם לא יוצא לי כמו שיוצא במסעדות ובמיודח כמו שאכלתי בתאילנד ובמזרח. שם זה יוצא קריספי ופריך וממש טעים ובפנים זה קצת רך, ואילו כשאני מטגנת את זה, זה נהיה קצת חום בקצוות, אבל בפנים זה רך מאוד, בקיצור לא נהיה קריספי. מישהו מכיר שיטות טובות לטיגון טופו כך שייצא כמו שאני אוהבת?