טיוטות של המשך חיים משורבטות על מקלדת

טיוטות של המשך חיים משורבטות על מקלדת

חושבני שאני רוצה זכויות יוצרים על הרגשות שלי הפצעים שלי מתרפאים מהר מדי לאחרונה אני לא רגילה לקלות הזו שבדברים שמתעופפים להם ממני כאילו לא היו מעולם ואני לא רוצה לעצמי שמות אויינים חדשים ישנים מקרובים רחוקים מפוחדים כעורים שיגרמו לי לשקול את עצמי מחדש אני כבר לא פוחדת ממי שאני אבל מי שאני היא מי שהייתי והאם בכלל יש אליה דרך חזרה מבין כל הרגשות המתפוגגים האלה? חושבני שאני רוצה יכולת אחזקה של ההערכה העצמית שלי הדברים עדיין קצת מתרפים מעת לעת למרות שפחות ופחות ולא משנה כמה אני רגילה להיות העלה שמתעופף לו, מתקמט ונשבר אף פעם לא אלמד {וגם לא ארצה} באמת להתמודד עם השבריריות הזאת ואני צריכה שהיא תתפוגג {במקום שאני} ניקוז. אני מדמיינת חור של ביוב ומים מסתובבים אל תוכו מטה מטה לבכות אל תוך החיבוק שלו ולא כדי להתמכר לעצב אלא כדי שהכל יימס וילך ויעבור ואז אוכל סוף סוף, אחת ולתמיד ובאמת להתחיל אותי מאיפה שהפסקתי {וחכמה מאחלת לי אמן אמן אמן ונפלאה מסדרת לי את הצווארון אני לוקחת את החיבוקים של כולם והולכת הלאה. הולכת? הלאה? הולכת. הלאה.}

noosh

New member
... ../images/Emo41.gif

לבכות אל תוך החיבוק שלו ולא כדי להתמכר לעצב אלא כדי שהכל יימס וילך ויעבור ואז אוכל סוף סוף, אחת ולתמיד ובאמת להתחיל אותי מאיפה שהפסקתי יש לך מלא כוח במילים, גם אם זה מרגיש שהן מגיעות ממקום כואב ושבור. אולי בגלל זה, כי למרות כל האב וכל הטלטלות האלה, האנשים שמאיימים על מי שאת, את לא מתפשרת, כי את את ואת יודעת את זה, ואת ככה לטוב ולרע, וזה מפחיד וזה גם לא-מפחיד, יחד. ואת יוצקת את זה כלכך יפה לתוך המילים שלך, את הצורך הזה להתנקות ולהשתנות ולהטהר, ומצד שני את הבסיס היציב הזה שלך, שהוא לא ניתן לויכוח ושאת לומדת לאהוב ולהעריך, ולהקשיב לו. וזה פשוט יפהפה.

למעלה