טיולונצ'יק

angel enamorado

New member
טיולונצ'יק

היי אנשים :] אז אני לקראת שחרור.. ואני רוצה לעשות איזה טיולונצ'יק של חודש וחצי חודשיים בדרום אמריקה יש כמה מקומות שאני רוצה לראות ואני אשמח אם תעזרו לי לכוון את הטיול מבחינת זמן/איזורים/טרקים מעניינים/אתרים וכדומה אז.. הרעיון העיקרי- ארגנטינה! (בואנס איירס, אולי קורדובה גם) ,אני אשמח לשמוע על המלצות נוספות אחכ ברילוצ'ה, ומאצ'ו פיצ'ו (פרו) אני שוקלת לכוון את הטיול גם לקרנבל בברזיל.. איזה זמן כדאי לטוס? ואיך אפשר לנצל את החודשיים בצורה הטובה ביותר?

yaelgro

New member
אם את רוצה קרנבל בברזיל

תצטרכי לחכות לשנה הבאה (יהיה לך אחלה זמן בינתיים לעבוד ולחסוך כסף). במאצ'ו פיצ'ו למיטב ידיעתי אפשר לטייל כל השנה, אך החודשים המומלצים לפרו הם דווקא אפריל עד יולי. כנ"ל ארגנטינה, ניתן לטייל כל השנה, הדרום ספציפית מומלץ בחודשי הקיץ שכן אז הפארקים פתוחים ובדרך כלל אין שלג בשבילים. אני אישית חושבת שאם כבר מדרימים לברילוצ'ה, אז להדרים עוד קצת על אל קלאפטה ולחזות בתופעת הקרחון המתנפץ.

angel enamorado

New member
עוד שאלה

אם עדייף במבחינת הפארקים קיץ- אז איך בכל זאת אני אזכה לחווית השלג של ברילוצ'ה? מה עדייף על מה? באילו חודשים מתקיים הקרנבל? העלויות בד.א יחסית זולות לא? אבל הבנתי שהמעבר והטיסות הפנימיות הן יקרות, למרות שאפשר לנסוע באוטובוס איכותי ביותר אז מה הדרך לייעל את הטיול? אוף זה כל כך לא כיף שכלום לא ידוע..חחח טיול לדרום אמריקה, לחודשיים- אמור להיות מתוכנן יחסית לפרטים קטנים לא? בעע.. :] תודה בכל מקרה

yaelgro

New member
לא חייב להיות מתוכנן לפרטים קטנים

לפני הכל, את צריכה להחליט על איזו עונה את מתכווננת. 1. קיץ בדרום היבשת, קרי דצמבר-מרץ, לתכנן על התחלה או סיום בקרנבל בברזיל(לא משנה אם ריו/אולינדה או כל עיר אחרת, נתון כמובן לבחירתך). ברילוצ'ה יפה גם כשרואים רק שלג על פסגות ההרים. 2. קיץ בארץ חורף בדרום היבשת, ברילוצ'ה מושלגת ומתאימה לסקי, לוותר על הקרנבל ואולי למצוא איזה פסטיבל מעניין אחר. בחודשיים לדעתי אין מה לקחת יותר מטיסה או שתיים פנימיות. נגיד אחת בין אל קלאפטה לברילוצ'ה, ועוד אחת ל/מ ברזיל, ואת השאר לעשות באוטובוסים הנוחים מאוד שמציעות החברות השונות. ולעניין השאלה של מה עדיף על מה, רק את יכולה לענות לעצמך מה את יותר אוהבת ומעדיפה. אשמח לענות על עוד שאלות אם יש.

natyh

New member
מאי ויוני

יתאימו לברילוצה המושלגת , וכן לטרקים בקוזקו וחגיגת האינטי ראיימי ב 24 ביוני במאצו פיצו . אין זמן טוב מזה . קרנבל בברזיל כפי שנכתב , לא זה הזמן אם כי יש מחלוקת אם הקרנבל בברזיל נפסק אי פעם.... במילים אחרות ניתן להמשיך אחרי ברילוצה המושלגת גם לבואינוס איירס ומשם למפלי האיגוסו . משם כבר תצטרכי להחליט איך להמשיך לכיוון פירו האם לשלב גם את בוליביה ואגם המלח סאלאר דה אויוני , והמכרות בפוטוסיאו אולי לעבור לצ'ילה להמשיך לצפון למכרות הנחושת והסאלאר של סאן פדרו דה אטאקאמאס ליד העיר קלמה , ומשם להמשיך לכיוון פירו דרך הגבול הציליאני דרך טקנה אריקיפה פונו וקוזקו או אולי להמשיך על קו החוף הפירואני טקנה אריקיפה ( קרוז דל קונדור ) איקא גלישת חולות , פיסקו איי גלפגוס לעניים נסקא טיסה מעל הציורים לימה ונסיעה על ציר ההר אל הואנקיו איאקוצו קוזקו. הרבה אתרים אין סוף אפשרויות ומעט מאד זמן.....

natyh

New member
אינטי ראיימי במאצ'ו פיצ'ו ../images/Emo13.gif?

הזדקנו לגמרי .... בקוזקו כמובן החגיגה נערכת בקוזקו החל מקוריקנצה הוא מקדש השמש ומסתימת בסקסא וואימאן .

natyh

New member
בכיף

תיכנון טוב יעניק לך טיול מדהים יש בהחלט פוטנציאל אדיר גם לטיול קצר אך מכתיב הכנה מעולה .

למעלה