טיולילה בנגב המערבי

HyperViper

New member
טיולילה בנגב המערבי

ביום שישי בין 19:00 ל-23:00 נצפו 2 עכני חרטומים אחד 35 ס"מ ואחד 70 ס"מ כמה וכמה ישמוניות רביבים נחש כיפה בוגר (50 ס"מ) על הכביש, נלקח כ-50 מטר מהכביש ושחורר עין חתול אפור (50-60 ס"מ) על הכביש כמה רגעים אחרי שנפגע, לא היו סימני דריסה ברורים אבל הנחש התנהג בצורה מאוד מאוד מוזרה וניכרו שברים בצלעות שבאיזור החיבור בין הצוואר לגוף. הורחק מהכביש וסביר להניח שישמש ארוחה קלה לאיזה חיה ברמת מזל שתעבור במקום. תמונות מהטיול ניתן לראות בגלריה: http://www.flickr.com/photos/divinorum_/

naja

New member
ממצאים יפים.

נחש כיפה עדיין לא פגשתי השנה. בשאיפה בחודש הבא, כשהפעילות בשטח תגבר ותהיה מוטיבציה לנסיעות ארוכות.

איתי322

New member
תמונות מדהימות כולם...

אתה מתפרנס מצילום? באיזה מצלמה ואני מניח שהיא SLR אז איזו עדשה התמונות צולמו?

HyperViper

New member
באמת?

בספטמבר הפעילות גוברת? כבר הספדתי את העונה... אחלה, יסתדר לי מצויין עם החופשים בחגים :) לצערי אני לא מתפרנס מצילום... הציוד שהיה בשימוש: מצלמת קנון 20D עדשת קיט פשוטה לצערי (18-55)

naja

New member
בהחלט גוברת ביחס לאוגוסט.

בנוסף, בספטמבר מתחילות הבקיעות והבייביז מחפשים ארוחות ראשונות לפני שהחורף מגיע.

TAINTED SAINT

New member
תמונות נהדרות !

ותודה,הורדנו שלוש תמונות לשומר מסך של המחשב של בני-עכן החרטומים וקיפוד החולות. אתה לפעמים מצלם באזור מדבר יהודה ? אם כן,אשמח להראות לך כמה מקומות טובים לצלומי לילה.

יופי של ממצאים

אני מקווה שהעין חתול אפור בכל זאת ישרוד, כבר נתקלתי בזעמן מטבעות עם חוליה או שתיים שבורות והוא היה בסדר גמור (אכל וחי יופי).

למעלה