טיולים ארוכים ואינסולין/סטים

aclowkey

New member
טיולים ארוכים ואינסולין/סטים

שלום חברים,
רציתי לשאול האם מישהו מכם עשה טיול ארוך ונתקע בלי אינסולין,סטיקים או סטים וכו' ואיך הסתדרתם או האם הייתם צריכים לחזור לארץ בלת ברירה?

תודה!

בלי ניסיון

אבל בנוסף לציוד היומיומי, לוקחים ציוד ספייר ומרשמים. כל עוד אתה לא על הירח אפשר לקנות במחיר מלא את הציוד (לא תקבל את מחירי קופת חולים כמובן)
&nbsp
לחלופין מישהו בארץ יכול לקנות את הציוד בקופח ולשלוח אליך במשלוח מהיר (ויקר). את האינסולין צריך לשלוח במשלוח מקורר שזה מייקר את העסק עוד יותר אבל לא מתקרב למחיר של כרטיס טיסה

aclowkey

New member
מחירים?

תודה אבא של הגוזל,
האם אתה יודע מה מחיר של אינסולין בחול? איך אפשר לברר דבר כזה?
כנ"ל לגבי המשלוח המהיר והיקר.

חו״ל מקום גדול

תן לפחות ארץ משוערת

סדר גודל משלוח חבילה קטנה מהארץ לחו״ל מהיר, 3 ימים, שיכול להתאים לסטיקים יעלה כ100-200 שח
אין לי ניסיון עם משלוח מקורר

חבילת אינסולין בארץ (5 עטים) עולה סדר גודל של 300 שח, אין סיבה שבחול המחיר יהיה שונה מהותית

תומרונתם

New member
מנהל
מחיר בארה"ב

אתה כותב "אין סיבה שיהיה שונה בהרבה"...
אז לא בטוחה מה הסיבה (חוץ מזה שכנראה שיש מי שמשלם), האינסולין בארה"ב יקר.
לא יודעת מחירי עטים, אבל בקבוקון של 10מ"ל למשאבה עולה בערך $150.

oritta17

New member
ויש גם יותר בזול ,אם הסוכרת מוכרת לך כ-נכות -.30 ש"ח בקופ"ח.

aclowkey

New member
אין ארץ משוערת

אין לי ארץ משוערת. אני כרגע טס לפראג אבל משם אני לא יודע. רציתי לשמוע בערך לא משנה באיזה מדינה. אבל טוב לדעת.

zvika2017

New member
בצרפת

חבילת מחטים עולה כ-15 יורו.
חבילת 5 עיטי לנטוס למיטב זיכרוני עלתה כ-40-50 יורו (ייתכן והמחיר עלה במעט, פעם אחרונה שבררתי בבית מרקחת בצרפת הייתה לפני כ-5 שנים). לא צריך מרשם רופא כדי לקנות אינסולין בצרפת.
אני משער שאתה יכול לגלוש לאתרים של בתי מרקחת בחו"ל, בארץ שאתה מתייעד לטוס עליה, ולברר את המחיר (באדיבות google translate).
כמו כן, אני משער שלסוכני נסיעות יש מידע בנושא. שווה לבדוק איתם.
לאן אתה נוסע?

aclowkey

New member
תודה

אני נוסע לפראג, אני לא יודע מה היעד הבא. אבל יש לי 5 בקבוקי אינסולין שאמורים להתאים לי לכמה חודשים טובים.

תודה!

למעלה