טיולים באיזור רחובות

ori16

New member
טיולים באיזור רחובות

שלום קוראים לי אורי... אני מחפש מסלולים באיזור שלו רחובות והסביבה.. מישהו יכול להמליץ לי?

trek40

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifובכן...

קודם כל יש לך אחלה שם,גם לבתי הקטנה קוראים ORI. בהנחה שאתה מתכוון למסלולי שטח ומבלי להגיע אליהם במכונית,אזי יש לך את השדות של קבוצת שילר וברנר שאליהם אתה יוצא דרך שכונת מרמורק.מזרחה משם יש לך איזור רכיבה מקסים המתחיל מאזור מזכרת בתיה דרך חולדה ועד צומת נחשון.

wild nature

New member
האם האיזור רכיב?

עכשיו אחרי הגשמים האם האיזור רכיב או בוצי?

פעם אחרונה שרכבנו שם...

בספטמבר (!) היו לא מעט קטעים בוציים בגלל השקייה של השדות, נראה לי שעם הגשמים בעיית הבוץ שם רק החמירה. ובל נשכח שבדרך לגדרה יש מספר קטעים שנדרש לחצות מעברי מים (כי במקום גשר מעל הנחלונים שם- מצפים שתעבור עם הטרקטור שלך בתוך המים). אבל אם אתה עדיין לא נרתע מההזהרות ומעוניין לקחת צ'אנס ולרכב שם באיזור אני ממליץ שתכנס לשטח דרך איזור התעשייה של רחובות- תרכב עד לסופר של יוחננוף, מייד אחריו יש כביש שנדרש לחצות שלאחריו דרך עפר שמובילה לשטח. משם תזרום עם השביל עד שתגיע לדרך שמקבילה לפסי רכבת ומגיעה לשני מפעלים (לא תפספס כי יש שם כלבים עצבניים מאחורי הגדר)- בצמוד למפעל השני קיים שביל שמוביל אל השדות ושם אפשר לאלתר כבר איזה מסלול כיוון שהאיזור שם משופע בשבילים. יתכן ותמצא משהו יבש (אולי השביל שצמוד לגבעת ברנר/ הבסיס תחמושת). אה ואל תפספס את הגבעה עם בריכות המים- ישנה שם עלייה טכנית קצרה ונחמדה! תהנה

yosi53

New member
ואל תשכחו את תל גזר ושלוחותיו

כתושב רחובות שיש לו גם בן בשם ORI אני מברך אותך בברכת : WELLCOME TO THe CLUB ומבקש גם להמליץ על איזור תל גזר - כרמי יוסף וסביבותיהם. ההגעה פשוטה. חוצים את צומת נען כביש בילו רמלה, ממשיכים לכיוון נען עד הסיבוב החד ימינה, פונים שמאלה וממשיכים כללית מזרחה עד גשר שחוצה את כביש חוצה ישראל. תל גזר כבר נראה באופק ממול, רוכבים בהמשך לשביל המוביל לכביש רמלה נחשון. העליה לכיון התל יכולה להיות הכמה דרכים (תנסה את כולם). דרך בית עוזיאל, או דרך שביל דרומי יותר מול מושב פדיה, או אפילו דרך כרמי יוסף. נסה ותהנה, התל שמולך כל הזמן ישמש לך סמן כיוון. תעלה לתל עצמו בעליה יפה, על התל נוף נפלא ובהמשכו של השביל על הפסגה יש "לונה פרק" של עליות וירידות חדות. הכיף מובטח (רק בזהירות). מאחורי התל לכיוון כרמי יוסף תמצא עולם מופלא הנקרא יער כרמי יוסף. אל תשכח לחזור לרחובות...אנחנו זקוקים לך שם. ביי

למעלה