טיולים מאורגנים בפסח מידע מי מטייל לאן ומתי - תודה לכל העונים
ג גדי אלוני New member 2/4/03 #1 טיולים מאורגנים בפסח מידע ../images/Emo26.gif מי מטייל לאן ומתי - תודה לכל העונים
T timon1 New member 3/4/03 #3 אני אהיה בדרום בסופ"ש של הסדר הנה הזדמנות לרכב איתי, אם אתה מעוניין של מסר
ר רן מרגליות New member 4/4/03 #4 אז ככה... אני מטייל ל........ כל מקום שיש לי אליו טרמפ! (רמז..). וברצינות גדי: שלח לי מסר מתי נוח לך לתאם איזה טיול משותף. רן
אז ככה... אני מטייל ל........ כל מקום שיש לי אליו טרמפ! (רמז..). וברצינות גדי: שלח לי מסר מתי נוח לך לתאם איזה טיול משותף. רן
A alonaski New member 4/4/03 #5 בוא איתנו לחו"ל! שבוע רכיבה בנופים אחרים... חשבנו על כרתים אבל התכנון האחרון הוא למצוא יעד עם טיסה הכי זולה, לקחת את האופנים ולסוע לשם! מה אתה אומר?...
בוא איתנו לחו"ל! שבוע רכיבה בנופים אחרים... חשבנו על כרתים אבל התכנון האחרון הוא למצוא יעד עם טיסה הכי זולה, לקחת את האופנים ולסוע לשם! מה אתה אומר?...
E etai00 New member 6/4/03 #6 טורקיה- הרי הטאורוס 20-24/4 הרי טאורוס - טיול מאורגן ומסודר, צור עימי קשר לפרטים [email protected] אני ו3 אנשים נוספים נרשמנו- הולך להיות אחלה טיול!
טורקיה- הרי הטאורוס 20-24/4 הרי טאורוס - טיול מאורגן ומסודר, צור עימי קשר לפרטים [email protected] אני ו3 אנשים נוספים נרשמנו- הולך להיות אחלה טיול!