טיולי חולות

טיולי חולות../images/Emo45.gif

איזה טיול מאגניב בטירוף!!! למרות ההפסקת חשמל שהרסה את הסלתרון..
למרות שחיכינו לאוכל שעות על גבי שעות..
למרות שהיה קר בטירוף ולא ישנו דקה..
למרות שהג´יפ שלנו התקלקל ונתקענו באמצע שומקום...
למרות שהג´יפ עוד נסע הנסיעה גרמה לנו להמווון מכות וסימנים כחולים...
(ג´יפ חציל שולט!) למרות שהאוטובוס שלנו היה מפוצץ וכמעט כולם ישבו בשלישיות.. וכל המדריכים על הרצפה... למרות שכל האוכל התמלא בחול וזה היה מגעיל..
למרות כל אלו.. הטיול היה ממש כיף ומגניב ומי שלא היה - הפסיד אחלה בחלה של טיול!
נ.ב ואונו יצאו 2 יותר מרמתיים

bAlBuLa

New member
והכל היה בדיוק ההפך חוץ מ..

חוץ מזה שחיכינו לאוכל מלא זמן, חוץ מההפסקת חשמל, וחוץ מהקור ולבנתיים- זה היה הטיול הכי משעמם שהיה עד עכשיו..אבל הוא היה כייף!

היה באמת מגניב../images/Emo9.gif

גם אני הייתי בטיול הזה, אבל אני מרמתיים (השולטים) והייתי בגיפ עם חלק מאונו כי הג´יפ שלנו נתקע (איזה חמודים אתם) והיה שווה ממש!!!
רק השוקו בבוקר, קצת מצ´וקמק... אבל חוץ מזה היה אחלה!! תבואו תמיד!

שני~!

New member
השוקו מצוקמק?!

אז זהו שלא!! השוקו של הנוער העובד הוא השוקו הכי שולט!

nir sigman

New member
טיול חולות

טל על תשכחי כמובן שפלפל הוא בוגד מניאק והשאיר אותנו עם שווארמה לבד ום הבן אדם ההוא שעד עכשיו אני לא יודע איך קוראים לו!!!!!!!!!!!! אבל חוץ מיזה הג´יפ חציל שלנו היה הג´יפ השולט שדרך אגב משמש בימי שישי כמכונת עשן קלאסית בדיסקוטקים הכי שיקים בארץ

ג´יפ חציל נותן בראש!!

לא... באמת.. פיסית נותן בראש.. זה מזה כאב...
חוצמזה איך אפשר לשכוח את פלפל ושווארמה.. וה"בן אדם ההוא" שאני כן יודעת איך קוראים לו אבל אני לא יהרוס לך את האשליה.. איזה מטורף היה.. אם הייתי צריכה לבחור עם מי להתקע על ג´יפ חציל שמעלה עשן במאסות באמצע שומקום עם נהג שנוטש אותנו.. זה היה אתה סיגמן.. הנעמת את זמננו בהכאת החניך שלך (שלא שם כובע..!). מתה עליך! נ.ב תלמד אותי תאוריה כבר
כדיי שאני יוכל לעבור טסט ולא להסיע את אלון! טל משה, כרמל, קן קריית אונו|אוכל|

bogz

New member
כובע לא אשים!

כן כן טל, למרות נסיונותייך לשבור אותי בשיטת קרת"ע (קח רק תעוף לי מהעיניים למי שלא יודע) לא שמתי כובע ולך נדפק הראש והפלא-פון. ודרך אגב, הקבוצה שלך פקצות

תשים גם תשים....

ואני חייבת להדגיש שכן גרמתי לך לשים כובע. גם אם זה היה לזמן קצר.. ואתה מכרת את נשמתך בשביל כמה סוכריות גומי בצורת נחשים.. חוצמזה.. הראש שלי היה דפוק כבר לפני אז זה לא חדש, ולפאלפון שלי יש נטיות התאבדות כבר מלא זמן אז גם זה שהוא מת לא הפתיע במיוחד. שים כובע!!!! טל משה, כרמל, קן קריית אונו.

למעלה