טיולי חנוכה

iftach17

New member
טיולי חנוכה ../images/Emo137.gif

לאחר ארבעת הימים המטריפים של טיולי חנוכה אני יכול להגיד שהיה פשוט ג-ד-ו-ל! למרות שלוח הזמנים התנועתי קבע שיא זמנים חדש בכל הזמנים (לפחות אצלנו) בתוצאה של איחור בן 4 וחצי שעות (!),שאר הטיול היה ממש מדהים. בטיול מעפילים היו קטעים מטורפים, כולל הניסיון המוצלח מאוד של כמה קומונרים (כמה? כמעט כולם) להביא 250 איש למעגל אחים על ידי סיפור מופרח שאומר שיירד גשם הלילה (כן.. בים המלח גשם..). בכל מקרה למרות שהרוב לא האמינו זה היה בין רגעי השיא הטובים של הטיול, שלא לדבר על חלוקת הפליזים (ולא היה מישהו שלא קיבל), על הניווטים, הסולת ושיבולת השועל שאכלנו, הקור (הפחות מקפיא מהצפוי) שקיבלנו בלילה השני לטיול, מההרצאות המעולות של חברה המתמחה בטיולי השרדות, מקטע 3 הקילומטר ועוד ועוד ועוד! ועוד: אם מישהו פה ממחוז ירושליים, מקן צרעה במקרה,אז.. יש תיק של "אשכנזי" (שם משפחה) אצלי בנס ציונה, ועוד תיק בורדו-שחור עם מזרון שטח שגם הוא או מהגבעה הצרפתית או מצרעה או מרמת רחל. הטיול הכי מגניב - זה טיול מעפילים! (מהפכת השמות מתחילה לעבוד)

ממש לא שיא... לפני טיול פסח האוטובוס של ח´ (היום ט´) של בנימינה (וגבעת עדה...)-זכרון (שמשום מה החליט לקפוץ גם לבצרון, בורכוב והרצליה) איחר בחמש שעות וחצי

slipey

New member
אז מה אם האוטובוס איחר...../images/Emo35.gif

אני מקן כפ"ס חדש ואני אומרת לך שכל טיול שיש לנו נאוטובוס מאחר בלפחות שעתיים! זה לא כל כך נורא זה חלק מהטיול, זה לא הופך את הטיול לפחות טוב... נכון? אז תהני בטיול הבא! פז משדלי"ל שולטים! כפ"ס חדש אימפריה!!!

מה זה שדלי"ל? תודה רבה! ואני נהנית..... חוץ מזה שלא סתם חלק מהטיול, זה ה-חלק של הטיול.... נסיעה של שלוש וחצי שעות מבנימינה לחוף לבנון עם 70 איש באוטובוס, ועוד עם אלפסי (עד שלא פגשת את אלפסי לא ידעת צחוק מה הוא.... "אתם תקראו לי אלפסי, ואני אקרע לכם ת´תחת"), כשכבר אין מקום לתיקים בתא המטען אז הם עלינו, זה באמת נורא כיף... ואני אומרת את זה בלי טיפת ציניות! ואם אנחנו כבר בשמות של קבוצות (מה זה שדלי"ל???), אז לקבוצה שלי קוראים שרג"א, שזה "שבלול, גמל, רכיכה, אוי לא זה חתול!", על שם החתול התנועתי שלנו שברח והתאבד, והסיסמא שלנו היא "שרג"א זה לא רק חתול", ואנחנו הולכים להדפיס את זה על חולצות, והפואנטה היא, שקבוצת שרגא ב-ח´ של הרצליה גנבו לנו את השם!!!!!!!! קן בנימינה 18 שואף ל-16!

באמת היה ענק

ומתן מקן נהריה - מספיק שתכתוב רק קן נהריה ככה נזהה אותך... ובנוסף יצאו 5 אנשים מהקבוצה שלי שזה ממש הישג ולחשוב שרמתיים שמ5 קבוצות בשכבה של 80 אנשים בי´ יצאו רק 6 אנשים לטיול...

למעלה