טיולי משפחות

טיולי משפחות

שלום לפורום, כבר זמן רב שאני מחפשת מסגרת של טיולי משפחות חד-הוריות, כדי לטייל בשבתות, אחת לכמה שבועות, עם הילדים... וכיוון שלא מצאתי, החלטתי לנסות למסד בעצמי קבוצה כזו. אני גרושה + 3 ילדים ממרכז הארץ, ואני מוכנה לקחת על עצמי לארגן את העניין - תיאומים, מדריכים, מסלולים וכו´... אשמח לקבל כאן בפורום את תגובותיכם לרעיון ואם תהיה היענות נפתח רשימה וננסה להרים את זה... אז מה אתם/ן אומרים/ות?

מצטערת אם לא גיליתי רגישות לעניין

ראשית, אקדים ואומר שאני חדשה לגמרי כאן בפורום (אם כי לא חדשה בחד-הוריות)ובאמת לא מכירה את המשתתפים... אני כן מכירה את המצוקות, הקשיים, ההתמודדות, הן של משפחות שעברו גירושים והן של משפחות שמראש בחרו בחד-הוריות... הרעיון מאחורי קבוצת הטיולים הוא כמובן גם לצאת יותר אל הטבע - שזה לכל הדיעות דבר בריא, משחרר, חינוכי וכו´ וכו´, אך יש כאן גם צורך בהשתיכות לאיזושהי קבוצה שיכולה לספק גם חברה וגם תמיכה. ועכשיו לתכלס, לגבי מספרים - עדיין לא בדקתי עלויות מדויקות, אך ממה שידוע לי, אם הקבוצה תהיה מספיק גדולה (אם כי לא יותר מדי), אפשר להגיע לכ-60 עד 80 ש"ח למשפחה לטיול. יכול להיות שהחישוב צריך להיות לפי ראשים (מבוגר / ילד) ולא למשפחה, אבל זה בגדול. לדעתי ריאלי לדבר על טיול אחת ל-6 שבועות נניח, אז זה החשבון. כמובן שיש להוסיף את עלויות הנסיעה / דלק. יום טוב, ואשמח לקבל עוד תגובות.

אילת44

New member
אני גם בעד../images/Emo163.gif

רק אם אפשר שהטיולים יאורגנו כך שילדים קטנים יוכלו להשתתף ולהנות (שנה וחצי)

ophra

New member
count me in!! ../images/Emo9.gif

זוכרת שזו היתה הסיבה שגם אני נכנסתי בגללה בתחילת דרכי לפורום...
רק שלי לא היו האנרגיות גם לארגן את זה... ברוכה תהיי!!!! רק הערה קטנטונת: הגורים שלי עדיין צעירים....
(6.5 ו-3.5) אני יודעת שיש כאן אפילו צעירים מהם....
אז נעדיף טיולים שאינם למיטיבי-לכת...
עפ
(מחכה לבאות)

יהודה 59

New member
מוכן לקחת על עצמי

את מלאכת ההדרכה אומנם אין לי תעודה של מורה דרך אך מכיר טוב את הארץ יכול להכין מסלולים ואתרים ואעשה זאת ללא כל תשלום יכול לארגן גם את נושא האוטובוס אבל זה אני לא יכול ללא תשלום מכיוון שזה לא שלי אבל יש לי קשרים בכל מיני חברות מקווה שעזרתי

אני שמחה על התגובות הנלהבות

יופי. אני שמחה שיש היענות, גם אם לא סוחפת... ברור לי שאם נתחיל אפילו כקבוצה קטנה, זה עשוי לצבור תאוצה בהמשך.... וכמובן יש את העניין שחבר מביא חבר... לי לבד יש איזה שתיים שלוש חברות/חברים שעשויים להצטרף... והמון תודה ליהודה על ההצעה הנדיבה להדריך ולארגן. אני חושבת שזה יכול מאד לעזור בהיבט התקציבי ואולי לגרום לעוד אנשים להצטרף. אז אני חושבת שבהחלט אפשר לעבור לשלב התכל´ס. אתחיל לגבש זאת ואהיה כאן בקשר בקרוב. יום טוב ושבוע טוב לכולכם...

ולמטיילים ../images/Emo163.gif הידד

ובהצלחה בארגון
ונשמח גם אם את (וכמובן : "חבר מביא חבר" גמקן ) תצטרפו אלינו כאן על בסיס קבוע , לטיולים במרחבי הוירטואליה. יש כאן חיבוקים , ליטופים , התכרבלויות והרבה כייף . (נכון , גם צרות , אז מה
אנחנו נתגבר )

יהודה 59

New member
אביגיל../images/Emo104.gif

מזמין אותך להצטרף שתכירי את ארצנו הקטנה עוד יותר

אה

אני מכירה אותה טוב , חרשתי אותה ברגל וברכב ותמיד שמחה לחזור לכל מקום שעשה לי טוב. אבל לא נראה לי שאני כל כך בשלה לנושא הזה בעצמי במסגרת הזו. מברכת מראש את המצטרפים. ו...תודה על ההצעה

לא נעלמתי....

שלום לכולם, לא נעלמתי ואני מאד רצינית בכוונותי.... אבל יש, כידוע לכולנו, דברים שאינם מתוכננים ואינם תלויים בנו, שמשנים את מסלול חיינו. וכך קרה שבימים אלה אני מאד עסוקה בטיפול ובדאגה לבן משפחה קרוב שחולה. לא נראה לי שאוכל להתפנות לענייני הטיולים בשבועות הקרובים, אבל אני מבטיחה לחזור ולהרים את העניין... יום טוב לכולם ורק בריאות

למעלה