טיולי משפחות ..

balou

New member
מה זה הבארי הזה?

מישהו יכול לפרט ולהסביר מה זה הטיול לבארי, איפה מתחילים? עצות, איפה שמים את האוטו. כבר נוזל לי ריר קובי

טיולי משפחות ..

שלום , קנינו שני זוגות אופניים לפני כחודש , אני לא ממש בכושר ...בעלי קצת יותר ואנחנו עם ילד בן שנה +חודשיים. אשמח לקבל רעיונות למסלולים קצרים (לפחות להתחלה) . אנחנו גרים באזור השרון,ישנה אפשרות של נסיעה עד שעה למסלול. תודה , רוכבת מתחילה.

יורם חן

New member
כל המידע בפנים

בור בארי, ליד קיבוץ בארי- יוזמה של רמי גולד וארז מנור. במקום מסלול דואל , קטעים טכניים (הבור) ויציאה למסלול ספורט ועילית המתקיימים האירוע השנתי בבארי. השנה מתקיים ב 15 למרץ. קבל מפה וכן את כתובת האתר של הבור.

אתה מוזמן ( וכמובן כול הרוכבים ) ל-

טיולי האופניים של קק"ל. אשר מועברים בראשות יואב בהט ומדריכי האיגוד. בטיוליים הללו אשר נעשים בכל הארץ ( בעיקר במרכז ) אתה יכול לטייל לפי רמתך ושאול כל שאלה שאתה מעונין בנושא האופניים. תאמין לי לא אתה ולא משפחתך תצטער על כך, מומלץ בחום. להתעניינות על הטיול הקרוב תתקשר ל"קו ליער"- 550-350-800-1 או 6350* או לכתובת האינטרנט- www.kkl.org.il. טיול מהנה.

כמו שכתב אלעד - קק"ל בבארי בשבוע

הבא, 15 למרץ, יש מסלול חביב ומודרך למשפחות כמו גם מסלולים ברמה בינונית וקשה, כולם ע"י מדריכי קק"ל מוסמכים בשיתוף איגוד האופניים. מאוד מומלץ להגיע, הפריחה בשיאה והאירוע בבארי כולל הפנינג של תחרויות ופאן. וחוץ מזה אני במקרה מדריך את טיול המשפחות וגם מגיע עם 3 ילדים. ציקי

ערב טוב מאמא ..

יש מסלול תפור עליכם בדיוק. נחל אלכסנדר - ההתחלה בכביש הישן אחרי תחנת דלק אלונית משמר השרון. יורדים לנחל אלכסנדר לכיוון מערב ורוכבים לארך הנחל על מסלול אספלט עד לגשר הצבים וחזרה. ואם רוצים אפשר להמשיך עד חוף בית ינאי במידה ועברו יומיים אחרי הגשם ואין בוץ גדי

indianajhons

New member
הירקון, מת"א ועד כביש גהה ועוד...

הירקון הוא מסלול מעולה, ואנחנו עושים אותו באופן משפחתי מדי פעם. חוץ מזה, עם כסא טוב לזאטוט, אפשר לעשות הכל( אני למשל נסעתי 22 ק"מ בהר סדום נחל פרצים ומערת הקמח עם ילדה קטה מאחורי, שהיתה כל כך שלווה עד שהיא נרדמה להנאתה) - כלומר, לצבור קצת כושר ואז לעשות טיולים משפחתיים אמיתיים. ההמלצה הראשונה לטיול קצת יותר רציני - דרך בורמה ממצפה הראל עד לסרפטינות.משולט, פשוט ויפהפיה.

lior sherer

New member
הירקון, איזור נח וקליל יותר

בין שפך הירקון (נמל ת"א) ועד לעשר תחנות (אצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף) נסלל שביל אספלט העובר לאורכו של נחל הירקון (בחלקים מסוימים השביל קיים משני צידי הנחל). השביל מקסים, נוח מאד לרכיבה, המסלול מספיק ארוך בשביל "לספר לחברה" אבל עדיין מספיק קליל ונח לרכיבה עם זאטוט. לאורכו יש אינסוף נקודות עצירה לפיקניק משפחתי, מנוחה וסתם ע"מ לתדלק את הילדים בבמבה. בכל מקרה ניתן להאריך את המסלול ברכיבה לאורך הטיילת של ת"א. המלצה מנסיון... לאט לאט

maoz277

New member
טיול משפחות קליל-עד קל

1. ביער חרובית יש מסלול קליל. 2. בשמורת הסטף אפשר לעשות את מסלול הריצה של הר איתן 3. יער בן-שמן 4. דרך בורמה באזור מסילת ציון (מערבה לכוון לטרון).

למעלה