טיולי שטח באזור מודיעין והאזור ???

• פותח הנושא yaez
  • פורסם בתאריך

yaez

New member
טיולי שטח באזור מודיעין והאזור ???

שלום מי מכיר קבוצה שמתארגנת לטיולי שטח באזור מודיעין-שוהם-בית שמש והסביבה למתחילים תודה

שלום יעז ../images/Emo13.gif

במודיעין נפתחה קבוצה במסגרת מועדון אופניים ת"א רוזן ומינץ. את הקבוצה מאמן דרור ורדימון. אתה מוזמן לבוא ולהתאמן איתנו, בימי שני וחמישי בשעה 17:00 נפגשים בקאנטרי סנטר (ליד "אופני העיר").

relax22

New member
כמה שאלות לגבי הקבוצה

האם אתם רוכבים גם בסוף השבוע או רק בשני וחמישי? אני מניח שההדרכה בתשלום? האם זו קבוצה לבני נוער / מבוגרים? תודה.

נכון לעכשיו לא רוכבים בסופ"ש

בסופי השבוע הקבוצה לא רוכבת, אם תהיה מעוניין, תוכל להצטרף לאימוני הכביש בשבתות של מועדון אופניים ת"א. ההדרכה היא כמובן בתשלום ובתמורה תקבל תוכנית אימונים, אימונים עם הקבוצה ועוד... הקבוצה כרגע מורכבת מבני נוער, בהמשך נשמח שיצטרפו גם מבוגרים שמעוניינים בשיפור מרכיבי הכושר הגופני.

yaez

New member
אחלה - תודה !

תגיד, זה למתקדמים ? אני די מתחיל ... גילאיי הרוכבים ?

למתקדמים ולמתחילים כאחד!

אנחנו מקבלים כל רוכב בעל מוטיבציה, אופניים תקינים וקסדה. גילאי הרוכבים עומדים כרגע בין 12 ל- 16 שנים.

BikingViking

New member
שלום יא- עז

אני ממודיעין רוכב לא מעט באיזור - יש הרבה סינגלים סביב מודיעין וכמובן שגם ביער בן שמן. תשאיר לי איזה דרך ליצור איתך קשר במסרים, ואודיע לך כשאצא לסיבוב

279

New member
איפה הסינגול בבנ"ש

מקומיים יודעים הכי טוב שוט =>

yaez

New member
אז בואו נרים איזה צוות במודיעין

שלום בואו נרים איזה צוות באזור מודיעין לנסיעות בכייף באזור המדהים שיש לנו שזה גם דרומית לכביש ירושלים-ת"א

yaez

New member
מודיעין הרבתית ..

לטרון-מועצה מקומית גזר ושוהם

למעלה