טיול אופניים

alonaski

New member
אשמח לעזור לך בעיקר בתחום של

המסלול והמלצות לתחנות שלך לצד הדרך! אם תזדקק למקום לינה מסודר וכד'... אם אוכל - אנסה לעזור לך גם בתקלות... אני תמיד מתקשרת למכונופן הפרטי שלי אם אני נתקלת בבעיה באמצע הדרך
בכל אופן, אתה מוזמן לרשום את הנייד שלי אצלך: 053-733860

liopold

New member
תודה... אני מודה לך.....

ממש תודה טוב לדעת שיש "גלגלים רכים" לנחות עליהם בשביל בוסר שכמוני.

proteje

New member
מניסיון

בתור אחד שעשה חיפה-אילת לאחר 3 חודשים על אופניים. 1. נצנצים - אם במקרה תרכב בשעות החשיכה (יכול לקרות), אני לקחתי גם VEST עם מחזירי אור. 2. כמה שיותר להעמיס על האופניים ולא על הגב. (ככה התחת יכאב פחות) 3. חטיפי אנרגיה זה עסק יקר מאוד. אם אין בעיה כלכלית תקנה אותם. אם יש: פירות יבשים, שקדים - אומנם אוכל שהעיקול שלו איטי אבל אני מניח שאתה לא תרכב בקצב תחרותי. 4. אני נסעתי דרך מצפה רמון - יותר עליות אבל הנוף!!!!!! 5. להכנס (חובה) ללינה באשרם המדבר. אחרי צומת הערבה כ 10-20 ק"מ. מרכז מדיטציה. תמורת 70 ש"ח 2 ארוחות (ערב, בוקר) + 2 סיאנסים. מאוד נחמד שם. האנשים פשוט 10.

proteje

New member
שככתי

אם כל הדרך היא על הכביש היתי מציע מאוד לשים גלגלי SLICK (חלקים, ללא קוביות). זה יקל עלך בהרבה.

liopold

New member
קיבלתי הדפסתי עכשיו הולכים לקניות.

מכירים חנויות אשר מכילות אביזרי רכיבה טובים במחירים סבירים... אני צריך ביגוד לרכיבה... ועוד פיצ'פקעס שצריך לטיול...

רציתי לכתוב כמוך...

...רק קצת יותר בעדינות, שאני מתפלא איך כולם פה תומכים ברעיון המטורף (בשביל רוכב לא מאומן) הזה. אבל נזכרתי שבגיל עשרים בערך, הכרתי מישהו שלא נהג לרכב באופן סדיר, ויום אחד, יחד עם תייר מאירופה שהכיר, פשוט לקח זוג אופניים ועשה טיול כזה. בלי איזוסטאר, בלי חטיפי אנרגיה, בלי ג'יפה ופסגומי, ובלי תמיכת קהילה של רוכבים. אז בטח שזה לא יהיה קל, אבל אם הוא רציני, הוא יכול לסיים את המסע.

etal2

New member
זה לא מטורף כל כך

עשיתי משהו דומה לפני 5 שנים. קניתי אופניים וציוד ,העמסתי הכל והתחלתי לנסוע למשך חודש וחצי ללא כל הכנה מוקדמת. מה זה כבר 4 ימים? הכל אפשרי אם רוצים מספיק...

XCrider

New member
מריק יחרבתאק!!!...מה שלומך? מה, אתה

לא מאמין שהוא רציני בכוונותיו? נחיה ונראה...
ומתי אנחנו מארגנים איזו רכיבה עסיסית???!!!...

יא אמנון מה העינינים?

רכיבה עסיסית? כל סופ"ש! רק תצייץ.יש לי מתקן ל-5 זוגות אופניים.אני מקבל ציוצים ב-669212-055,ויוצא מרשל"צ.

XCrider

New member
אז למה אתה שומר את זה בסוד ממני???

נו טוב, עכשיו גילית...אבוד לך מעכשיו! או קיי, השבת אני כנראה תפוש אבל ההמשך פתוח... מתי אתה יוצא בד"כ (שישי/שבת בוקר/צהריים/ערב)?

RONBIKE

New member
והכי הכי חשוב לטיול כזה במיוחד !!!

שרוכבים לבד . תשאיר מיתקן לאופניים אצל אחד הקרובים שלך שיוכל לצאת לקחת אותך בחזרה מכל מקום שתתקע בו . מהמרכז לכל פינה בישראל לוקח בסך הכל 4 שעות אם זה לצפון או לדרום. קרוב משפחה עם מתקן לאופניים יכול לחלץ אותך מהר יותר מכל קומבנציית הצלה שהיא לא בחירום מהר יותר מכל אופציה אחרת. אם תצא לטיול נישמח בשמחתך כי זו חוויה.

liopold

New member
למה אתם כ"כ סקפטים....

הרי לא מדובר בטיפוס עך האוורסט עם כפכפים וגופייה .... עם כל הכבוד מבלי לזלזל אני לא רואה סיבה שלא לסיים את הטיול אני לא אומר שזה יהייה קל אבל זה גם לא בלתי אפשרי.... תודה לדן ולאלונה על ההסברים ועל העזרה ואני בטוח כי אסיים את הטיול - אני מאוד מאוד נחוש לבצע את הטיול . ולכל אלה שמפקפקים שיפקפקו... אמנם אני נתקל במס' קשיים לוגיסטים קטנים אבל דן ביומיים האחרונים דיי סגר אותם. בקשר למתקן לאופניים להשאיל לאחד הקרובים ... תודה לא חשבתי על זה. בכל אופן הטיול הזה יצא לאור לא משנה מה... אני מצוייד בכל הציוד שאני צריך - ואיתי כל העצות של הרוכבים שתמכו ועזרו. במידה ואתקל בבעייה יש לי טלפונים של רוכבים ותיקים לעזרה או הדרכה. מי שמעוניין לברר מה מצבי בזמן הטיול מוזמן: 053-776091 ניר בקיצור שנה טובה לכולם. ועוד נשתמע...

gurdesh

New member
לדעתי זה לא סקפטיות לגבי ההצלחה

אם רוצים אפשר לעשות הכל. השאלה מתי יתחיל כוח הרצון והסיבולת לעבוד, וההנאה תרד. אם לא רכבת בתקופה האחרונה, לדעתי תוך מספר עשרות קילומטרים קטן, כאשר אתה סוחב משקל לא קטן על האופניים תגיע לקושי גופני משמעותי. למה לא, על מנת לשפר את ההנאה מהמסע האתגרי (שהוא אתגרי גם לרוכבים מנוסים ובכושר טוב) - פשוט להתאמן מעט ולהכנס לכושר רכיבה ואח"כ לעשות את המסע ?

liopold

New member
אני לא מבין

איך אתה יכול להתבטא בצורה כזאת למישהו שאתה כלל לא מכיר מראה על בגרות מסויימת או אולי חוסר בגרות...

mgr

New member
ציוד על אופניים

1.סבל חזק 2.תיקי צד של חברת טטנקה 3 .שק שינה +מזרן שטח {שק"ש לאפס מעלות ניתן להשיג גם בחניות אופניים 4 .תיק גב + שקית מים 5. ליווי 6. תכנון של כל יום ומיקום לינה 7.ובהצלחה

liopold

New member
liopold

שנה טובה לכל הרוכבים... תודה על הטיפים ועל העזרה... שנה של אושר והנאה, בריאות, טיולים, הרפתקאות, נופים וצחוקים, והכי הכי הכי חשוב זהירות בדרכים על הכביש או בהרים. שלכם ניר

למעלה