טיול או לימודים

טיול או לימודים

היי חבר´ה אני צריכה עזרה דחופה, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי או לצאת לטיול לכמה חודשים או להתחיל ללמוד חלק אמרו לי שהם מצטערים שהם לא יצאו לטיול אחרי הצבא וחלק אמרו שגם אחרי תואר זה לא קריטי לצאת לטיול לפי דעתי שתי הטענות נכונות, ואני לא יודעת כבר מה לעשות עם עצמי. HELP........

ממממ.... זה תלוי בכמה סיבות...

א.הגיל שלך ב.לכמה זמן את מתכננת את הטיול ג.להיכן את רוצה לטוס ובטח יש עוד כמה... בהנחה שאת חיילת משוחררת זוהי בהחלט התלבטות קשה... אבל שוב פעם תלוי לכמה זמן. אני טיילתי כשנה וקצת ולהגיד לך את האמת לא מאמין שאת אותו טיול הייתי עושה היום בגלל הרבה דברים והתחיבויות כי אולי אם היה לי רכב או הייתי שוכר דירה וכו´וכו´. אבל שוב פעם זה שונה מאדם לאדם היה איתי מישהו בנאפל בן 28 שטייל מעל לשנה כולל אוסטרלייה פשוט מאוד אחרי התואר השני שלו הוא החליט לטייל... כל אחד יגיד לך את דעתו ואת מחשבותיו כל אחד הוא מקרה לגופו תשבי עם עצמך תחליטי ורק כשתיהי שלמה עם ההחלטה שלך תבצעי את מה שהחלטת (לימודים או עבודה) בהצלחה ותמיד תזכרי עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא

micmuk

New member
מאוד פשוט

לא צריך לוותר לא על זה ולא על זה... החוכמה היא לשלב ביניהם! שנת הלימודים הקרובה מתחילה באוקטובר, מה שאומר שיש לך זמן לשבעה חודשי טיול (בערך) - וזה יכול להיות אחלה טיול של החיים (וזה גם די הרבה זמן). בעיקרון ברי צודק - כל אחד יגיד לך את דעתו אבל ההחלטה צריכה להיות שלך! אני אספר לך מה אני עשיתי: השתחררתי מהצבא - נסעתי למזרח (סין- אם את מתעקשת) לחודשיים, ואז חזרתי לשנת הלימודים ראשונה שלי. בין שנה א´ לשנה ב´ יצאתי שוב (שבוע איטליה וחודשיים וחצי נפאל ותאילנד) ואז חזרתי לשנת הלימודים השניה. ובין שנה ג´ לשנה ד´ (יולי-אוקטובר האחרון) טסתי שוב (שלושה חודשים בהודו). ועכשיו אני שוב על ספסל הלימודים. אז נכון שבמצטבר טיילתי בערך שמונה חודשים ויש כאלה שעושים את זה בטיול אחד.. ונכון שהדרך שלי קצת מייקרת ת´טיול כי כרטיסי הטיסה עולים הרבה כסף, אבל לי זה שווה, כי ככה אני מנצלת את הזמן גם ללימודים וגם לטיולים. בקיצור, אחותי - הכל אפשרי!!! בהצלחה מיקמוק (ברי - בשבילך dor)

למעלה