טיול אחרי צבא

mrgoltovi

New member
טיול אחרי צבא

שלום, אני חייל קרבי שחולם מאוד על החופש שעומד להגיע אחרי השחרור. יש לי חברה 3 שנים ואני אוהב אותה מאוד. היא האהבה הראשונה שלי, ואני שלה. היא משוחררת מצה"ל כבר קרוב לשנה ואני עומד להשתחרר בעוד חודשיים!!!
חברה שלי מתכננת טיול למרכז אמריקה עם חברות ואני יותר בכיוון של דרום אמריקה עם חברים. אני חושב שטיול כזה, גם אם הוא ישתרע על מספר רב של חודשים (קרוב לחצי שנה) לא אמור לפגוע באהבה שלנו, ואני בעד שנשאר ביחד במהלך הטיול. מנגד, חברה שלי טוענת שעדיף לטוס חופשיים ובלי מחוייבות ורוצה שנפרד לפני שניסע. חשוב לציין שכל מי שיוצא לי לשאול, אומר שחצי שנה זה המון זמן ועדיף שנפרד. אני ממש לא מסכים.
אני כבר לא יודע מה לחשוב בקשר אליה. זה אומר שהיא לא אוהבת אותי יותר? רוצה להכיר בחורים אחרים? לא סומכת עלי שאשאר נאמן??
זה מתסכל ביותר. הייתי שמח לקבל את דעתך בנושא.
תודה.

BluePotion

New member
סורי אבל

כל הזוגות שאני מכירה שנסעו לטייל בנפרד לכמה חודשים, נפרדו.
כולם אמרו לפני ש"הזוגיות שלהם חזקה". אבל המרחק משפיע, הבקושי-שיחות-טלפון משפיע, הבחורים/בחורות החתיכים בצד השני של האוקיינוס משפיעים, החברים שזורמים איתם משפיעים, החוסר אמון שנוצר מבחינת הבנזוג השני משפיע...
&nbsp
וגם אם לא נפרדים במהלך הטיול, אחריו יש הרבה מאוד משקעים שלא נפתרים.
אני לא אומרת לך לא לנסוע או לא לאפשר לה לנסוע, אני אומרת לך שתשקול טוב את ההחלטה שלך או את הרצינות של מערכת היחסים שלכם.

mrgoltovi

New member
אני לא מסכים

אני מכיר זוגות שכן נשארו ביחד בזמן טיולים נפרדים. והכל היה בסדר. זה מבאס שזו הגישה של הרבה אנשים וכנראה גם של חברים שלי.
הצעתי לה שנתחיל לטייל בנפרד ובהמשך נפגש ביעד משותף. היא אמרה שהיא תחשוב על זה. אתם חושבים שזה יכול להועיל?
אני כל כך פוחד שהיא תפסיק לאהוב אותי. אני לא יכול לדמיין את עצמי בלעדיה.

אני מאוד מצטערת

אבל בחיי

&nbsp
שאני ממש לא מבינה את הראש שלכם
ושל החברים שלכם
&nbsp
אם אתם באמת אוהבים אחד את בשני
באמת
ואם אתם מחוייבים לזוגיות שלכם
&nbsp
3 שנים זה המון זמן
אך אתם גם מאוד צעירים להיות מחוייבים לזוגיות..
&nbsp
בכל אופן
אם באמת יש זוגיות בריאה עם אהבה וכיוב
&nbsp
אז שניכם צריכים למצוא פשרה
&nbsp
אתם שניכם
עושים מטיול
כיעד חובה כאילו חלילה זה ניתוח מציל חיים.
&nbsp
אז אפשר גם לוותר על טיול
מכירה המון אנשים שלא טיילו בחול אחרי הצבא
והם חיים טוב...
לא קרה להם כלום.
&nbsp
אז מתפשרים...
&nbsp
אך ברצינות
אם היא רוצה להיפרד
היא באמת לא מחוייבת לזוגיות שלכם.
&nbsp
לא אומרת שהיא הפסיקה לאהוב אותך..
אך היא לא מחוייבת לקשר ורוצה להשתחרר.. ולהיות חופשי.
&nbsp
ומאוד "מצטערת"
אך שום טיול לא משנה אנשים.
האופי נשאר אותו דבר.
&nbsp
הטיול רק מעצים את האופי האמיתי.
אם אדם נאמן הוא ישאר נאמן לנצח.
אם אדם מפלרטט אז ישאר פלרטטן..
&nbsp
&nbsp

שלום

אני דווקא חושבת שכן אפשר להיפגש באמצע וכן להישאר ביחד ולעשות טיולים נפרדים עם חברים לבד וחברות לבד
זה לא פסול. אם אתה אוהב אותה מאוד תבדוק אם היא גם אוהבת באותה מידה ואם היא גם רוצה שיהיה לכם עתיד משותף
אני לא מאמינה בלהיפרד כתירוצים לטיול או שנועדתם להיות יחד להתחתן ולהקים משפחה או שלא.
שניכם צעירים מאוד אז אולי לא חושבים במונחים כאלה אבל לא חסר זוגות שטסו נפרד או ביחד והם הקימו משפחה וביחד שנים.
הכל תלוי ברצונות בגישה שלכם.
אני כן מאמינה באהבה נאמנות נצחית ורומנטיקה...

נפרדים או נשארים בטיול ארוך

דעתי היא ברורה וקצרה.
עצם הרעיון שהיא שוקלת פרידה לטובת טיול, מבהיר את חשיבות הטיול ביחס לזוגיות. משך זמן הטיול ללא ספק כן ירחיק,חוויות שונות ומעצימות לחוד לאורך זמן לא מחזקות קשר.
למרות הרצון העז להגשים חלום, עצם הבחירה מעידה עד כמה הזוגיות תופסת חשיבות בעיניה. נשמע שאין חשש מלאבד אותך.
נראה שהרצונות וגם הרגשות שלכם שונים. תסכולך לגיטימי וברור.
מקווה שעניתי לך.
&nbsp
דנה

אני חוששת שאם לא בוער בעצמותיכם לטייל ביחד

אחרי שלוש שנים שבקושי נפגשתם (חייל קרבי אמרת...) ואין לכם חשק מטורף לממש את הזוגיות שלכם בצורה אינטנסיבית יותר, אז כנראה שזה ממילא לא ממש זה... אז שחרר.
אני 16 שנים עם בן זוגי, יש ילדים, יש שחיקה, הייתי בכייף נוסעת בלעדיו לאיזה שבוע שבועיים לחו"ל עם אחותי או חברה, אבל אם היה עומד על הפרק טיול גדול (ועומד על הפרק אחד כזה מתישהו בעתיד), אז כמובן שזה רק איתו, כדי להנות מחברתו יום יום, לישון איתו לילה לילה ולחוות איתו חוויות חדשות ונפלאות. וממש לא אכפת לי אם באוגנדה, אלסקה או בנגלדש... העיקר מי שאיתי...

oromer

New member
מנהל
בסוף הכל יכול לקרות

אני יכולה להבין אותה שאם אתה נפרדים לכמה חודשים, ועוברים חוויות שונות, עצם זה שיש זוגיות רחוקה, זה קצת מגביל. טיול בנפרד יאפשר לשתיכם לחוות אותו בלי תחושה של דאגה ומחשבוות מיותרות. יכול להיות שאתה תטייל אתה תרגיש אותו דבר.
מצד שני התסכול שלך מובן. יש זוגות שנפרדים כשאחד מבני הזוג נוסע לחול. והם חוזרים להיות ביחד כשחוזר.

אני לא חושבת שהיא לא אוהבת אותך יותר. אחרת הייתם נפרדים. היא כבר שנה משוחררת, ואולי רואה ושומעת דברים אחרים.
אם באמת תפרדו, תסיימו את זה יפה, ובצורה חברית. תיסע, תטייל ותהנה. כשתחזרו תבחנו שוב אם מתאים לשניכם לחזור ביחד.

springbreak1

New member
הייתי שם .

הייתי שם . המרחק מגריע, המרחק פוגע, והפחדים והתסכולים שנהיים לשניכם פוגעים למערכת יחסים .
והטיול הזה צריך להיות באמת ללא שום מעצורים,
זה לא אומר לגבי אם היא אוהבת אותך או לא.
לפעמים צריך לדעת לעצור בזמן .
אנחנו נשארנו יחד כשהוא טס..
לחצי שנה.

תוך חודש יצא לנו לשמוע אחד מהשני "אני אוהב פחות " "אני לא יודעת מה אני מרגישה"
לא היה עדיף לזכור את זה בתור "אתה האהבה הראשונה הכי טובה שיכלתי לקבל בחיים, אהבתי כל שניה איתך, אהבתי לצלול איתך לעולם ורוד יותר, תודה על כל שניה ובוא נזרום ונראה מה יהיה בעתיד."
לא עדיף ככה?

תשאירו טעם טוב, אל תהרסו אותו עם המרחק והפחדים .

בהצלחה

אולי עדיף

אולי עדיף להפרד כדי לא להרוס את הקשר בגעגועים ומחשבות על מרחק
אני לא הייתי טסה בלעדיו לכלכך הרבה זמן אבל כל אחד והרצונות שלו.
אני חושבת שהזמן והמרחק יכולים להרוס את הקשר אבל הכל תלוי בשניכם.
&nbsp

טוב אתה נשמע בחור מקסים

אני לצערי הייתי בצד השני של המתרס.
יפה לראות אהבה כדו עוצמתית, מצד הגבר.

לדעתי אתה צריך לשאול אותה, מה ההתלבטות, מאיפה היא נובעת..

חברה שלי וחבר שלה עשו אותו דבר אבל...

היא לא עמדה בזה וטסה אחריו לחו"ל. הם היו שם ונהנו ביחד בסוף. והקשר נמשך עוד שנתיים. החיים בסופו של דבר הובילו אותה לזוגיות אחרת שהיא מאושרת בה עם ילדים כבר.
אתה צריך לחשוב על זה שחברה שלך מאפשרת לשניכם להתמודד עם המצב... יתכן שתחזרו ויתכן שלא... אני חושבת שלנהל על זה דיון איתה מתבקש, מה היא מצפה, מה היא רוצה? אולי חצי מהטיול שלכם תעשו ביחד?
&nbsp

אל תוותרו על החלום

אני מניחה שיש לה בראש תוכנית שהיא חושבת עליה המון זמן, ללכת לתוך התוכנית עם חבר ברקע - יפריע לחלק מהכיף.
אני לא חושבת שהיא אוהבת אותך פחות, אני חושבת שהיא מבינה שאתם צעירים ואתם רוצים לחוות לחוד וכדאי שתעשו את זה כי שוב, מה שלא תעשו עכשיו כבר לא תעשו, אח"כ יהיו לימודים ועבודה וילדים ומשכנתא...

האמת, הפשרה היא ליזום "הפסקה" ולא פרידה, תיסעו תכייפו - תהיו בקשר מידי פעם כי אתם חברים טובים, אבל בלי המחוייבות של זוג
כשתחזרו ההפסקה תיגמר ותוכלו להחליט יחד אם זה מה שאתם רוצים

בהצלחה וטיול כייפי שיהיה

Chikkko

New member
רק אתה האדון

אתה האדון של הקשר.
אתה לא חייב להיפרד ממנה בצורה יפה אם זה לא מה שאתה רוצה.
מה שאתה רוצה זה לטוס לחו"ל, ולחזור אל החברה שלך. אז תעשה את זה.
אל תיתן לאף אחד לשנות לך את התכניות.
&nbsp
אם תחזור לארץ והיא תאמר לך "מבחינתי כבר נפרדנו". זה יעיד בדיעבד על הרגשות שלה כלפיך כמו שהם "באמת" וכפי שהם היו עוד קודם לטיול שלך.
הכח הזה של האישה לזרוק אותך, תמיד יחזור ויופיע בכל שלב ושלב בחיים שלך, בכל נקודה, בכל וויכוח, בכל מחלוקת. זה אף פעם לא ייעלם.
&nbsp
תמיד תזכור- אתה האדון. אתה לא מקבל הוראות.
מי שרוצה לעזוב...זכותו. וזכויות בדר"כ באות לידי מימוש במציאות. זה רק שאלה של עיתוי.

למעלה