טיול ארוך בחו"ל עם ילדים

AmitGil

New member
טיול ארוך בחו"ל עם ילדים

שלום, מתכנן טיול של כ - 3 חדשים במזרח הרחוק. אנו משפחה בת 4 נפשות עם ילדים בני 3 ו - 6. הטיול כמובן לא יהיה טיול אטרקציות אלא משהו בדגש של טבע ותרבויות חדשות. מטרה נוספת היא לקחת פסק זמן מעבודה ולחצים ופשוט להיות עם הילדים, בדרך שנותנת להם חוויות קצת שונות. מחפש לשמוע חוויות ועצות ממשפחה שעשתה משהו דומה. כמו כן אשמח לשמוע הצעות למקומות אחרים שהייתם בהם עם ילדים בגילאים הנ"ל והתבררו כמוצלחים במיוחד. תודה, עמית

ayeletba

New member
הי עמית

אנחנו היינו עם שני ילדים בן שנה וחצי ובת ארבע וחצי בסינגפור שלושה שבועות. אני מאמינה שזה היה טיול בעל אופי שונה ממה שאת מתכננת, כי בעיקרו הוא היה ביקור משפחתי אצל אחי שגר שם. זה היה לא פשוט אבל אם מראש לוקחים בחשבון את הקשיים הנלווים אפשר אפילו להנות. הגדולה התנהגה למופת בטיסות - תפסה מהר את הפרינציפ - אכלה וישנה היכן שצריך וממש לא הרגשנו אותה. הקטן היה סיפור שונה לגמרי - שינות קטועות, צרחות שהעירו את כל המטוס, וריצות אחריו בין המושבים (בסוף הטיסה הוא כבר היה חבר של כולם וחזר בכל סיבוב עם מלאי של עוגיות). ב-20 שעות טיסה לכיוון ישנתי בממוצע..שעה. סינגפור היא אמנם מזרח רחוק אבל יעד נוח עם ילדים. אטרקציות כמו גן החיות, פארק המיפורים ואי השעשועים סנטוזה שבהם הילדים מאוד נהנו. חשוב מאוד לשים גבול ליום ולא להגיע למצבים שהילדים הם אובר טיירד כי אז זה קטסטרופה. לרב סיימנו את היומית בשעה חמש חמש וחצי ואז אקס אוכל, אמבטיות ושינה. זה בגדול. אם יהיו עוד שאלות - אשמח לענות.

limori

New member
אויש זה נשמע חחחללוווםםם

אנחנו לא גרים בארץ כך שאת עיקר הטיולים שלנו אנחנו עושים בישראל. אנחנו הורים לרואי שמטורף על טיסות ונסיעה במכונית כך שזה מאד עוזר. ורק רציתי להגיד שביחה מהשיגרה ככ עוזר לאיחוד המשפחה קמים בבוקר כשרוצים הולכים לאן שרוצים, פוגשים אנשים חדשים וזה כ"כ כייף. כשרואי היה בן 3 טסנו לאריזונה שכרנו אוטו וטילנו שבועיים שלמים בלי תכנונים קמים כל בוקר ומחליטים לאן. עד שיום אחד הגענו ללוס אנגלס רואי ואני ישנו כל הלילה ודיויד נהג ובבוקר התחלפנו. אויש זה ככ כייף. טסעו´ תהנו מהביחד

LimorNimrod

New member
לצערי אני מביאה חוויות של אחרים ../images/Emo3.gif

אבל מצאתי באתר של "למטייל" שני תאורים חביבים של משפחות שהעיזו... משפחת שפירא ומשפחת הירש ולפני מספר שנים בחוף קסום בתאילנד פגשתי משפחה פינית שלקחו שנה חופשה וטיילו ברחבי העולם: אמא, אבא ילד בן 3 וחצי ותינוקת שעדיין לא זחלה. נראה היה שהם עושים הכל מאד באיזי, אפילו בהשוואה לזמן תאילנד
ומאד מאד נהנים. תהנו

אלה_ה

New member
נסה למצוא גליון הורים וילדים של

אוקטובר. יש שם כתבה על משפחה שעשתה משהו דומה. נסה למצוא את הכתבה באתר שלהם (יש לינק בקישורי הפורום). וכל הכבוד לכם. אני בלי ילדים לא מעיזה לעשות טיול כזה

למעלה