טיול באזור בית שאן

yaronlior

New member
טיול באזור בית שאן

אני מתכוון לטוס בחג השבועות באזור קיבוץ ניר דויד-בית שאן. אשמח לעזרה במידע על מנחת באזור, שדות להמראה וכל טיפ אחר שיכול לעזור תודה מראש

טסנו באיזור לפני שלושה שבועות

יש מנחת ברשפים אבל ככל הידוע לי הוא לא מיועד לנו. אנחנו המראנו משדה שלף רחב ידים ליד רמת צבי. UTM: 725164E 3609000N טיפ: לא לפספס את ציור השדות מתחת לכתף שאול UTM: 723735E 3602864N

dpeye

New member
מנחת כימניר

יש לך את מנחת מטוסי כימ ניר ליד בית הסוהר.

dpeye

New member
זמין

יהודה אני המראתי משם באישורם, כל עוד אין פעילות שלהם. להשתמע דורון

GIL B

New member
אפשר לקבל את הטפון שלהם לתאום?

האם הגעת למקום וביקשת אישור או שאפשרי לסגור זאת מראש? אשמח לקבל פרטים/אנשי קשר תודה גיל

baramsl

New member
מנחת רשפים

שלום, יש מנחת בסמוך לקיבוץ רשפים (משיק לגדר הדרומית של המשק). נכנסים ממש בין רשפים לשלוחות לכיוון עין מודע (אתר יפהפה, מטופח וממולץ לפיקניק). במקום יש האנגר אולטרלייטים של החבר'ה מהקיבוץ. אני המראתי משם והם היו נחמדים ומכניסי אורחים לפני כחודשיים - חודשיים וחצי, אני מניח שאם תשמרו על הניקיון והשקט ותטוסו בשעות סבירות הם יסייעו בידכם לגלות אינספור פינות חמד שקיימות באיזור. אז שיהיה בהצלחה. שגב

baramsl

New member
המראה מרשפים

בעין מודע יש אחלה של בריכה. המים לא הכי קרים (במיוחד אם לא נכנסים לבריכה). תבלו

baramsl

New member
המראה מרשפים

מצורפות מס' תמונות מההערכות להמראה וניתן להתרשם מאורך ורוחב המסלול כמו גם מאיכות המסלול שלהערכתי כרגע איננה ירוקה כל כך. טיסה בטוחה. שגב

baramsl

New member
המראה מרשפים

שימו לב לסגור את תיקי הצד שלא ישתרבב לכם השרוול ויסתבך בהאב של הפרופלור כמו שקרה לי אפילו שיש מלאנטלפים של שדות נחיתה לחירום. שגב

למעלה