טיול באזור ים המלח - עזרה

טיול באזור ים המלח - עזרה

אני צפוני ולא מצוי באיזור. בעוד שבועיים אשהה במלון הייאט ים המלח (אני אפילו לא יודע איפה הוא ממוקם), ואני מעונין לצאת לטיול אופניים. האם אפשר לקבל המלצה לטיול ברמת קושי בינונית עדיף מעגלי, אבל אפשר לא (אשתי תאסוף אותי), ומבחינת בטיחות שיעמוד בסטנדרט. (אני רוכב לבד). תודה.

alonaski

New member
הייאט שוכן לו איפה שכמעט כל המלונות

באזור עין בוקק. לחוף ים המלח. מעליו מתנשאים המצוקים הרכים של מדבר יהודה. הכי מעגלי ופשוט שאני מכירה באזור זה במישור עמיעז - רכיבה בנחל סדום ונחל פרצים. יופי של מסלול!!! שגם יתאים לדרישות שלך (לדעתי) מעגלי וחביב!!

מליון תודות לך אלונסקי

האם מישהו כבר כתב על זה כמה מילים? (יעני פירוט מסלול להדיוטות שכמותי)

alonaski

New member
אתה יכול גם פשוט לרכב עם המפה

עליך! 2 אפשרויות: 1. להתחיל מצומת זוהר - עם נקודת סיום הנחל ולרכב עד למערת הקמח ולצאת ממישור עמיעז ולחזור על הכביש (למשל)... 2. להתחיל במישור עמיעז - לפנות לנחל סדום, להחליף לנחל פרצים ולחזור למישור עמיעז איפה שהתחלת! אתה יכול להתחיל בלהשאיר את הרכב במישור עמיעז או יותר בטוח - בחניון של מפעלי ים המלח. אבל כאן זה כבר תלוי בך ובכושר הרכיבה שלך...
בכל זאת - מדובר על תוספת של עוד כמה ק"מ "מנהלתיים" משהו...

The Road Ranner

New member
מסלול מהנה מאוד!

יציאה מערד עד עין בוקק דרך מעלה יאיר. רק אתה והשטח... יציאה מהמנחת בערד (אחרי איזור התעשיה) על השביל הירוק, לאחר כ-3 ק"מ, המשך בשביל שחור דרך תצפיות מהממות, מיצד חתרורים עד מעלה יאיר - ירידה טכנית למדי... מסלול קל לניווט! בהצלחה!!!

פרטים אם אפשר בבקשה....

מסלול קל או קשה. יש עליות? כמה ק"מ? מתאים לרוכב בינוני? איפה ממתין הרכב? כמה שעות? תודה..

למעלה